≫ 

Mladić iz Bora legao u mrtvački sanduk i prekrstio ruke: Meštani i policija užasnuti prizorom

Kada su ga pitali šta to radi, rekao je da mu je dosadio život. Kasnije je završio na neuropsihijatriji

  • 5
Mladić, muškarac, devojka, sanduk leži u mrtvačkom sanduku Foto-ilustracija: Shutterstock

N.L. (34) iz Bora kupio je mrtvački sanduk i krst, doneo ga u svoje dvorište i legao u njega. Komšije i meštani bili su šokirani prizorom, a kada su došli Hitna pomoć i policija, on je samo rekao: "Nezadovoljan sam svojim životom!" Zadržan je na odeljenju neuropsihijatrije.

SAM IZABRAO POGREBNU OPREMU

- N.L. je otišao u prodavnicu pogrebne opreme, izabrao je i kupio sanduk i krst, rekao koje ime i prezime da se ispiše na krstu, kao i godinu rođenja i smrti. Prodavci nisu ni slutili da je rekao svoje ime i prezime, mislili su da je za nekog njegovog rođaka. Kupio je i dva venca - pričaju i dalje šokirani meštani i dodaju:

- Odneo je najpre kovčeg i cveće, a potom se vratio po krst, uzeo ga je, stavio na rame i krenuo kroz sam centar grada. Neki su čak sažaljevali mladića "jer je izgubio nekog dragog, pa sad nosi krst voljene osobe". Međutim, nekoliko meštana je prepoznalo da "sam sebi nosi krst" i odmah je pozvalo policiju.

U međuvremenu, N.L. je otvorio mrtvački sanduk u svom dvorištu, stavio dva venca sa strane, kako i običaji nalažu. Krst je stavio iznad sanduka, a potom je legao u sanduk i prekrstio ruke. Hitna pomoć i policija su ubrzo stigli.

- Kad su nam telefonom prijavili slučaj, najpre smo mladića tražili po gradu, a zatim smo otišli do njegove kuće. Šokirao nas je prizor koji smo zatekli. N.L. je položio sanduk u dvorištu, legao u njega, prekrstio ruke, a iznad sanduka je na vrata garaže položio krst. Okolo su bili venci i cveće - kaže izvor.

Policajci su mu prišli i pitali ga šta to radi, na šta je mladić odgovorio da je nezadovoljan svojim životom.

Policija ga je potom izvukla iz sanduka, a on se nije opirao. Odvezen je u bolnicu i zadržan na neuropsihijatriji.

VIDEO: Okončana drama u Novom Sadu: Čovek sišao sa krova zgrade

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA