Ovo su najlepše Vlajne na Balkanu: Održan izbor za mis u Velikoj Jasikovi

Najlepša devojka, Jovana Marković iz Karbulova, dobila je kao nagradu letovanje u Grčkoj za dve osobe

  • 11
Vlajne Foto: istocnevesti.com

U petak uveče u Velikoj Jasikovi završen je Festival vlaške lepote Balkana.

Najlepša devojka, Jovana Marković iz Karbulova, dobila je kao nagradu letovanje u Grčkoj za dve osobe. Prva pratilja, Anđela Radukanović iz Kobišnice, a druga pratilja, Tijana Blagojević iz Gamzigrada.

Vlajne Foto: istocnevesti.com

Nakon izbora za najlepšu Vlajnu Balkana, mnogobrojna publika uživala je u koncertu poznate estradne umetnice Katarine Živković.

Organizatori ove manifestacije su Narodno pozorište Timočke Krajine - Centar za kulturu "Zoran Radmilović" i Mesna zajednica Velika Jasikova, a pokrovitelj Grad Zaječar.

(Telegraf.rs/istocnevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajna 2

    21. jul 2019 | 00:03

    Da se javim u ime Vlaha 🙂 Što je neko gore pomenuo, mi imamo nešto posebno što nas čini lepim, no nebitno to. O nama je stvorena loša slika među SRBIMA zbog Vlaške magije. Rođena sam kao Vlajna, živim kao Vlajna 31 godinu, i ponosna sam na to. Za moju 31 godinu, mogu odgovorno da tvrdim da magije postoje, ali se hvataju za one koji u to veruju 😂 Po meni je to bolest, bolest da neko veruje u to. A što se tiče imena i prezimena, i Srbi su pod Turcima bili 500 godina pa nisu Ataturk, Ozturk i sl. 😉 Na Google-u postoji članak pod nazivom Vlaška prezimena, stranica poreklo.rs. Možda je i vaše prezime vlaškog porekla 😁 Pozz iz Zvižda ❤

  • Boske

    20. jul 2019 | 19:37

    Nerazumem, ako je takmičenje za najlepšu vlajnu, kako može je pobednica devojka iz karbulova, tamo vlasi ne žive! Valjda bi trebalo vlajna da bude pobednica!

  • Vlajna

    20. jul 2019 | 20:27

    Da ne ispadne da same sebe hvalimo ali vlajne imaju nesto u svojim genima sto ih cini lepim i u poznim godinama(sve su zene lepe kad su mlade).stare zene od 80 godina jedva da imaju po koju boru.k

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA