Prvi "akva voz" na srpskim prugama: Saobraćaće na liniji Beograd-Jagodina i ići će ovim danom

Uz kartu se dobija i popust za ulazak u jagodinske atrakcije

  • 6

Prvi „akva voz“ na posebnoj železničkoj liniji Beograd – Jagodina – Beograd dovezao je u subotu putnike u Jagodinu. Preduzeće „Srbija voz“ uvelo je ovu železničku liniju zbog velikog interesovanja građana za Jagodinu kao turističku destinaciju. Povratna karta košta 660 dinara, a sa njom se ostvaruje i popust za ulazak u jagodinske atrakcije.

Povodom prvog saobraćanja na ovoj liniji, u Jagodini je danas priređen svečani doček za akva voz i turiste koji su njime doputovali. Njih su na železničkoj stanici dočekale devojke u narodnim nošnjama i direktor Akva parka Zoran Gligorijević.

U autobusu koji ih je odvezao do Akva parka devojke zaposlene u tom turističkom kompleksu poslužile su ih hladnom vodom i kolačima.

„Akva voz“ saobraća svake subote, do sredine septembra, odnosno do kraja letnje turističke sezone. Polazak je sa beogradske železničke stanice „Prokop“ u 08.25, a povratak iz Jagodine je u 18:35.

(Telegraf.rs/posetijagodinu.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA