Bivšoj ženi pretio u dvorištu kuće u Zrenjaninu: "Videćeš sad kad ja poludim, upropastiću ti život"

Ona ga nije pustila u kuću, ali je preskočio kapiju

  • 5

Zrenjaninac D. D. (40) okrivljen je pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu da je uputio pretnje bivšoj vanbračnoj supruzi R. A.

Njega Osnovno javno tužilaštvo zapravo tereti da je počinio krivično delo nasilje u porodici. U tužilaštvu, koje je protiv D. D. podnelo optužni predlog, navode da je okrivljeni krivično delo počinio 24. juna ove godine, oko 21.30 časova. Nemili događaj se odigrao u Zrenjaninu, u dvorištu kuće.

Kako se navodi u optužnom aktu, on je pretnjama i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo i telesni integritet bivše vanbračne supruge sa kojom ima zajedničko dete.

On je stigao do ženine kuće, nakon čega je došlo do rasprave na ulici. Potom je preskočio uličnu kapiju, ušao je u dvorište i obratio se ženi rečima: "Videćeš sad kad ja poludim, upropastiću ti život".

Kazao joj je i da nije nikakva majka, a potom uputio pretnje da će dete ostati bez oba roditelja, kao i "da će se ubiti i da će joj upropastiti život u rekordnom roku".

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(Telegraf.rs/zrenjaninski.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    25. jul 2019 | 11:17

    kako se niko ne zapita zbog cega neko bude doveden u situaciju da upucuje takve pretnje .....kako niko ne analizira uzrok ....mozda zakon koji sa dobrim advokatom dozvoljava da drugu stranu dovedes do toga da placa a ne vidja svoje dete .... mislim da i to prepolovilo ovakve situacije

  • dejan

    25. jul 2019 | 11:14

    kao i obicno samo je jedna strana kriva .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA