≫ 

Kupio gorivo na pumpi, pa zapalio sopstveni auto. Mogla je da odleti cela benzinska stanica

Požar su ugasili vatrogasci, dok je muškarca privela policija

  • 2
Zapaljen automobil Novi Sad Foto: 021.rs

Automobil marke fijat izgoreo je jutros oko 4 časa na Bulevaru vojvode Stepe u Novom Sadu, a nezvanično se može čuti da ga je zapalio vlasnik.

Kako su za 021.rs potvrdili u dežurnim službama, požar su ugasili vatrogasci, dok je muškarca D. Š. (26) privela policija, a nije bilo potrebe za intervencijom Hitne pomoći.

Zapaljen automobil Novi Sad Foto: 021.rs

Svedoci navode da je pre paljenja vozila muškarac došao kolima na pumpu na Bulevaru vojvode Stepe i kupio nekoliko litara goriva koje je sipao u kanister.

On je navodno već tada na samoj pumpi pokušao da zapali vozilo, ali su ga radnici nekako sprečili, nakon čega se odvezao nekoliko desetina metara dalje i tada polio auto gorivom i zapalio ga.

Zapaljen automobil Novi Sad Foto: 021.rs

Vatrogasci koji su brzo došli na lice mesta nisu mogli da spreče da vatra proguta vozilo.

Kod D. Š. u stanu je nađena i droga -  više od dva kilograma heroina i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

(Telegraf.rs/021.rs/Ns uživo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA