≫ 

Toplo i sparno, uz moguće pljuskove: Temperatura do 35 stepeni

Kiša neće doneti osveženje, već samo pojačan osećaj sparine

  • 0

Prvog dana vikenda tropski toplo, sparno i nestabilno, mestimično sa lokalnim pljuskovima i grmljavinama. Ipak, u većem delu zemlje sunčano. Vetar slab, južnih pravaca.

Usled lokalnog razvoja oblačnosti biće i pljuskova praćenih grmljavinom, ali oni neće doneti osveženje, već samo pojačan osećaj sparine.

Uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, ujutro uglavnom na severu, a u toku dana ponegde i u ostalim krajevima. Vetar slab, južni. Najniža temperatura od 16 do 23, a najviša od 31 do 35 stepeni.

vreme u Beogradu za vikend Temperatura u Beogradu u naredna 3 dana, Printskrin:hidmet.gov.rs

U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, veoma toplo i sparno. Posle podne i uveče lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom i gradom.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, a u zoni pljuskova ponegde i olujni.

Najniža temperatura od 17 do 24, a najviša od 32 do 36 stepeni. U toku noći ka ponedeljku intenziviranje padavina u većem delu Srbije uz pad temperature i skretanje vetra na zapadni pravac.

Od ponedeljka u svim krajevima znatno niže temperature.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA