Kilometarske kolone na prilazima Beogradu: Na ovim naplatnim rampama je najgore (FOTO)

"Kolaps je veoma blaga reč kako je sad na naplatnij rampi Stara Pazova ka Beogradu"

  • 24

Velike kolone vozila trenutno se beleže na auto-putu Novi Sad - Beograd, pa su čekanja na naplatnoj rampi kod Stare Pazove, na ulasku u srpsku prestonicu, i više od sat vremena, javljaju vozači, a potvrđuju iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Veliki priliv vozila iz pravca Hrvatske i Mađarske uslovili su velike kolone vozila na auto-putu u smeru ka Beogradu. Trenutno su, prema informacijama JP "Putevi Srbija", čekanja kod Stare Pazove oko sat vremena u smeru ka Beogradu.

 

- Na naplatnoj rampi Stara Pazova čeka se oko sat vremena. Kolona je dugačka tri kilometra. Vozači trube. To im je jedino preostalo - napisao je jedan nervozni vozač na društvenim mrežama.

 

Njegove kolege, pak, smatraju da je kolona dugačka između četiri i pet kilometara, te da će im trebati nekoliko sati kako bi konačno krenuli ka Beogradu.

 

Veliki broj stranaca, kojima je Srbija tranzitna zemlja, prolazi tokom celog dana kroz našu zemlju, pa su čekanja i na naplatnoj rampi "Nais", na ulasku u Niš, gde se, prema zvaničnim podacima, čeka oko 20 minuta.

Međutim, kako javljaju Tviteraši, u kasnim poslepodnevnim časovima i ovde je došlo do formiranja kilometarskih kolona iako radi veliki broj inkasanata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    27. jul 2019 | 20:05

    Treba da se pusti slobodan prolaz kada nisu sposobni a ne da maltretiraju ljude

  • Maki

    27. jul 2019 | 19:58

    Uvedite vinjete pametnjakovici ali jok necete pametni ste a svajcarci glupi 40.god imaju vinjete i nema guzve bre nemaaa.

  • Bane

    27. jul 2019 | 19:24

    40min sam se probijao do naplatne rampe. Katastrofa.... kao u 12veku sistem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA