≫ 

Kiša za dva sata poplavila niške ulice, voda duboka pola metra (VIDEO)

Na saobraćajnici koja vodi iz Niša ka auto-putu i isključenju "Niš-jug" mnogo je vozila zaglavljenih u vodi, pošto im je voda ušla u motore

  • 4

Jaka kiša koja je dva sata padala danas u Nišu izazvala je poplave i kolaps u pojedinim ulicama u ovom gradu.

Poplavljene su, između ostalih, ulica Nikole Pašića u samom centru grada, Zetska ulica kod Medicinske škole i Ulica Dimitrija Tucovića na više lokacija.

U Ulici Dimitrija Tucovića kod glavne Železničke Stanice, na kružnom toku na ulazu u naselje Ledena stena i kod Kazneno-popravnog zavoda voda je na pojedinim mestima duboka i pola metra.

Kako Beta saznaje od stanovnika naselja Ledena stena i naselja Milka Protić, na saobraćajnici koja vodi iz Niša ka auto-putu i isključenju "Niš-jug" mnogo je vozila zaglavljenih u vodi, pošto im je voda ušla u motore.

Po društvenim mrežama objavljuju se video snimci vozila koja se teškom mukom probijaju kroz Ulicu Dimitrija Tucovića.

Nešto pre 18 časova pljusak je u Nišu prešao u slabu kišu, tako da se uskoro očekuje da se najveći deo vode povuče sa kolovoza.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cox

    29. jul 2019 | 19:55

    Tuzno. Ljudi osvesti te se, ne zagadjujte okolinu i ne bacajte smece gde stignete . Kanalizacije su zapusene sa svim i svacim i gde ta sva voda od kise da ode. Nazalost je tako , a protiv kise ne mozemo nista.

  • Ccc

    29. jul 2019 | 19:49

    E nišlije vi ste dobre duše ali oteše Vam aerodrom gde je nešto od prihoda moglo da finansira caše ulice i kanslizaciju.Ovako se centralistički ubire kajmak.

  • Нишлија

    29. jul 2019 | 20:19

    Зетска улица код надвожњака је проблем 60 година колико ја памтим, али све остало је плод нашег немара и незнња. Још јачих киша је било и ранијих година па није било оволиких поплава. Уби нас јавашлук.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA