≫ 

Ponovo nesreća kod Velike Plane, zastoj traje satima: Kamion zakačio autobus, pa preprečio put

Saobraćaj u ovom mestu kod Velike Plane je usporen više od 5 sati

  • 43

Na auto-putu Beograd - Niš, u blizini mesta Krnjevo jutros između 6 i 7 sati u smeru ka jugu jutros se dogodila saobraćajna nezgoda, zbog čega je saobraćaj usporen.

Kako kažu u MUP, kamion je prilikom obilaska zakačio autobus, a jedan od putnika zatražio je lekarsku pomoć i zbrinut jer na licu mesta.

Krnjevo Printskrin: Google Maps

Saobraćaj nije prekidan, međutim, pošto se kamion jednim delom i preprečio na putu, gužva je potrajala, a saobraćaj se odvija zaustavnom trakom.

Zastoj u ovom mestu kod Velike Plane traje više od 5 sati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U

    30. jul 2019 | 10:07

    Srbiji tteba da se 75% gradjana oduzme trajno vozačka!!??Eto to je jedino rešenje da se negine više??!!

  • Milic

    30. jul 2019 | 11:32

    Auto put beograd nis nije za voznju brzinom vecom od 80 km na sat to je problem najveci od teretnih vozila u oba pravca napravili se uvale ili tako reci kanali prilikom preticanja ako ne vodis racuna lako te izbaci i eto nezgode .ali bitno da se purarine papreno naplacuju .

  • Bojan

    30. jul 2019 | 18:29

    Vecina kamiona ima blokadu na 90km\h i pravo je pitanje zasto je kamion isao brze... Ali... Da li vam je mozda palo na pamet da je autobus isao na primer 85km\h, a onda povecao brzinu kretanja i na taj nacin onemogucio teretno vozilo da se vrati u srednju traku. Vozim teretno vozilo i ogranicen sam na 90, svaki dan se nadje neko pametan ko vozi auto sporije i kad pocnem da obilazim, on poveca brzinu na 91, 92, 93 km\h i onda se pravi kolona jer je strucnjak za volanom zaobarvio pravilo da je zabranjeno ubrzavati dok vas neko pretice i po potrebi treba usporiti... Ali sve strucna lica za volanom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA