Danica Grujičić odgovara na nove optužbe: Ne primam 2 plate i neću više komentarisati ove gluposti

Objasnila je zašto se danima u medijima protiv nje vodi hajka

  • 24

Hajka protiv uvažene doktorke Danice Grujičić ne jenjava. Nakon što je postala v. d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, usledile su brojke kritike koje su preko pojedinih medija uputile njene navodne kolege.

Grujičićeva se nakon toga obratila javnosti preko svog Fejsbuk profila, a sada je ponovo na toj društvenoj mreži istakla da je razlog medijske hajke na nju prethodnih dana sprečavanje biznis kombinacije i urušavanje Instituta koje ne želi i neće da dozvoli.

Njenu izjavu prenosimo u celosti:

- Hvala svima na podršci. Razlog medijske hajke na mene prethodnih dana je sprečavanje biznis kombinacija i urušavanje Instituta koje ne želim i neću da dozvolim. Odluke ne donosim čitajući novine, pa ih zbog plaćenih tekstova u njima neću ni menjati ako je neko pomislio da će se tako zaštititi. Odluku o smeni i premeštanju pomenutog dr Bekića sam donela zbog užasne atmosfere zbog koje su otišla dva fenomenalna pedijatra, zbog sestara koje su radile pod velikim psihičkim opterečećenjem, i posle konsultacije sa svim udruženjima roditeljima dece obolele od raka koji su svi zajedno potvrdili jasnu stvar (podsetivši na to što je dvojici onkologa pronađena neprijavljena imovina u vrednosti od 350.000 evra).

- Kada je reč o nekakve dve fotelje, ja nisam zadržala direktorsku fotelju već sam ostala da operišem na neurohirurgiji, smatram da sam potrebna pacijentimam na Institutu ne primam platu jer ne želim da primam dve plate. O tome koliko radim znaju svi moji pacijenti i moje kolege. Da stavim tačku oko ovoga pošto ću verovatno narednih dana saznati svašta o sebi. Moj posao na Institutu je da smanjim liste čekanja, da obezbedim najsavremeniju opremu, omogućim najbolje uslove za pacijento to ću i ostvariti kao i sve što sam zacrtala do sada. Neću više komentarisati ove gluposti, želim da se bavim pozitivnim i afirmativnim stvarima da promovišem ono što je dobro i da kroz Fondaciju pomognemo što više talentovane dece - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA