≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milici (16) iz Novog Sada se od juče gubi svaki trag, sumnja se da se sastala sa dečkom i nestala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Visoka je oko 168 centimetara, ima crnu kosu i ošišana je kratko sa leve strane

  • 55
Milica Tišma, nestala devojčica Foto: Privatna arhiva

Milica Tišma (16) nestala je juče u Novom Sadu nakon što je, kako priča njena majka, otišla da se sastane sa jednim momkom. Poslednji put viđena je na Sajlovu, oko 15 sati. Od tada joj se gubi svaki trag.

- Bilo je informacija da je locirana. Međutim, ispostavilo se da to ipak nije ona. Sumnja se da ju je neki dečko naveo da pobegne. Molim s

Milica Tišma, nestala devojčica Foto: Privatna arhiva
ve koji misle da su je videli da mi jave na 0656670060 - kaže za Telegraf.rs majka Maja.

Milica na sebi ima teksas šorts, sivu majicu, srebrne sandale i crnu torbicu. Visoka je oko 168 centimetara, ima crnu kosu i ošišana je kratko sa leve strane.

Devojčica je blago ometena u razvoju, navodi se na sajtu nestalisrbija.rs.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nels

    31. jul 2019 | 21:39

    Da se sastane sa "NEKIM" momkom! "NEKI" decko je prisilio...itd... Ma da li si ti majko normalna???!!!!! Pitas bre,majka si! S kim ides, sa Markom? Perom? Kad se vracate? Gde idete? Ko ide sa vama? A ko je Lazar? Koliko on ima godina? Javi se kad stignes! Aaaaaa ako zovem nemoj slucajno da se ne javis! Javi se kad podjes! U 22:00h da si na vratima! Jasno? Sta je bre ovo? Vi njih radjale ili one vas!? Dok ne znaju za odgovornost nece znati ni sta je opasnost! Ne treba decu drzati zakljucanu i izolovanu od drustva ali priblizite im se,budite deo njihovog sveta,i kao roditelj i kao drug. Morate znati sve o drustvu svog deteta,jer ono sto uci od vas kuci znate i mozete korigovati i sugerisati,ali ono sto uci u drustvu ne znate ako se ne potrudite da saznate. Neka je zivu i zdravu nadjete samo!

  • Krlja

    31. jul 2019 | 20:24

    Sa 16 godina pobegla sa deckom...preko kolena presaviti pa dupe posteno oplaviti...tesko da bi bezala posle ali nije na vreme dobila dobre roditeljske batine....Onda se umesaju pametni koji kazu da decu ne smete tuci...😂😂😂

  • Aaaa

    31. jul 2019 | 20:33

    I u skoli i kod kuce imaju velika prava (ali ne i obaveze)zato tako rade!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA