Momak na Zlatiboru okačio oglas da traži devojku, jer dugo dobija samo ponude prostitutki za 200€

Naš sagovornik kaže da se u prošlosti mnogo trudio oko devojaka, pronalazio je različite načine da ih šarmira i osvoji, ali rezultata nije bilo

  • 19
decko računar oglas evri pare novac devojke spnzoruse kurve Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Momak (32) na Zlatiboru okačio je oglas na banderi u kom traži devojku za udaju i postao hit na društvenim mrežama. Naime, on je na tom papiru naveo sve ono što traži od devojke, ali i ono što on kao partner nudi.

"Tražim devojku za udaju: Tražim ozbiljnu devojku Bosanku za udaju iz inostranstva, Kanada, Amerika, Australija, Evropa... Lep dečko, pametan, fakultetski obrazovan, devojka do 38 godina, za brak i stvaranje porodice. Kontakt na e-mail - devojkazaudaju1986@gmail.com", naveo je u oglasu.

Kada smo videli ovaj oglas, kontaktirali smo neženju koji je u potrazi za ženom svog života. U razgovoru za naš portal, otkrio nam je zbog čega se rešio na ovakav korak u eri interneta, društvenih mreža i sajtova za upoznavanje.

- Bio sam na raznim sajtovima za upoznavanje, dosta ima gej populacije koja bi čak i platila, to je strašno. Odmah ga blokiram. Na sajtovima za upoznavanje sam imao i slučajeva koji posle 3-4 razmenjene poruke kažu da nemaju šta da jedu, da žive u bedi i da im uplatim 200 evra, a drži skupoceni telefon u rukama - kaže nam mladić koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da je među njima bilo i devojaka koje se navodno bave prostitucijom.

CVEĆE, SVEĆE, DIVLJE JAGODE - I NIŠTA

Naš sagovornik kaže da se u prošlosti mnogo trudio oko devojaka, pronalazio je različite načine da ih šarmira i osvoji, ali rezultata nije bilo.

- Sve sam probao do sad, pa nosio sam svaki dan bukete cveća devojkama koje su govorile da im ne dosađujem više. Evo citat jedne devojke "Pa stvarno lepo od tebe i vidi se da si super lik, ali ja bih ipak volela da ostane ovako". Čak sam i brao divlje jagode i slične stvari. Većina gleda čime se bavim, koji auto vozim ili motor, imam li hotel ili restoran. A ja bih samo želeo da nađem partnerku za vezu i za brak kasnije, a može i samo upoznavanje - bio je iskren ovaj momak.

On dodaje i da mu se na oglas za sada niko nije javio, nijedna žena i da ne zna zašto je to tako.

Ipak, ne gubi nadu da će uspeti da pronađe svoju srodnu dušu i da sa njom "ode na ostrvo neko i tamo sačekaju kraj života".

Planirao je čak i da sa nekom devojkom ode na putovanja po Evropi ili Aziji, i to kombijem.

- Odlučio sam da okačim ovaj oglas pošto sam došao na Zlatibor i rekoh da probam, dolazi dosta ljudi i dosta njih iz dijaspore. Možda će neko reći "eno ga hoće da se ženi zbog papira", ali neee. To nije zbog toga, nego toj "starijoj" dijaspori koja je otišla pre 30 godina, porodica i deca su na prvom mestu - kaže naš sagovornik.

Kako nam je opisao sebe, anonimni muškarac ne pije, ne puši, veoma je duhovit, a sve to jer mu je život bio prepun raznih situacija i događaja.

Sada, kako nam je rekao traži samo devojku bar da odu na more, samo da se druže, ništa više, ali izgleda da je i to u današnjem svetu teško pronaći.

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    2. avgust 2019 | 09:40

    Za 200 evra budi sam svoj majstor bog da te vidi!

  • Rastko

    2. avgust 2019 | 09:38

    Nista sad okaci njega pa nek se misle.

  • jovan

    2. avgust 2019 | 10:51

    Prijatelju skupi 3500€ proverenu agenciju za upoznavanje i put Albanije tamo ces naci zenu koja je vredna hoce da radja, hoce i na selu da zivi, da cuva decu i ne postavlja suvisna pitanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA