≫ 

"Nelegalan objekat na Pančićevom vrhu biće srušen do poslednje cigle, kao što je država i obećala"

Ministar Nebojša Stefanović je odgovorio na pitanje zbog čega ni posle godinu dana od odluke države taj objekat nije srušen

  • 16
BRNABIC REZULTATI VLADA Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nesporno je da je objekat na Pančićevom vrhu nelegalan i biće srušen "do poslednje cigle", poručio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Objekat će biti srušen do poslednje cigle, do poslednjeg crepa, kao što je država i obećala - rekao je Stefanović novinarima u Novom Sadu, odgovarajući na pitanje zbog čega ni posle godinu dana od odluke države taj objekat nije srušen.

Kopaonik, pancicev vrh, nelegalni objekat Printksin: Aljazeera

Ministar u ovom trenutku ne može da kaže kada će to biti učinjeno.

- Taj nelegalan objekat će biti srušen. Ja ne bih sada davao tačan rok, za pet mesec ili godinu dana, da me ne biste opet, ako se baš tad to ne desi, pitali, ali uveravam vas da će to biti učinjeno - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    7. avgust 2019 | 13:34

    Kako da ne??!!To se u civilizovanim zemljama ruši odmah ako je bespravno i plus to sve vlasnik objekta plaća rušenje i čišćenje??!!Pazi te kad za 5 mjeseci budu legalozovani papiri??!! Sava Mala!!??

  • Ivan

    7. avgust 2019 | 13:42

    Kada ti je obraz kao fudbalska kopacka ti samo promenis krampone kada se izlizu! Da je neki radnik koji duguje 6.000 eur banci do sada bi mu uzeli i carape. Srbija pravna drzavai njeni doktoranti!

  • Mls

    7. avgust 2019 | 13:37

    ...ali samo da investitor vrsti ulozen novac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA