≫ 

Sunčani i tropski dani se nastavljaju: Pakleno vruće i danas, do 36 stepeni

Najniža temperatura od 16 do 22 stepena

  • 4

U celoj zemlji u subotu sunčano i toplije, a temperatura tropska, do 37 stepeni. U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab promenljivog pravca. Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 34 do 37 stepeni.

U nedelju takođe pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 17 do 23, a najviša od 34 do 38 stepeni.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da će do utorka, 13. avgusta, u Srbiji biti vrlo toplo, sa najvišim dnevnim temperaturama od 34 do 38 stepeni.

upozorenje rhmz Upozorenje na visoke temperature, Printskrin: hidmet.gov.rs

Do utorka sunčano i veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni.

U utorak uveče u severnim i zapadnim, a u sredu i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

upozorenje rhmz Za vikend nema ni jednog jedinog oblačka u celoj zemlji, Printskrin: hidmet.gov.rs

Od četvrtka će biti pretežno sunčano i malo svežije sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine i sa retkom pojavom pljuskova sa grmljavinom uglavnom u planinskim predelima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leglo

    10. avgust 2019 | 10:09

    Kad počinje leto?

  • PETAR 1

    10. avgust 2019 | 11:09

    Hladno pivo (zajecarsko), bazen u dvoristu i klima u kuci (ko je ima, ja imam, mislim na kucu), kakva vrucina, u svom zivotu nisam radio za sendvic vec za sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA