• 11

"Rent a konj vs. rent a lamborgini": Fotka iz Tutina pokazala u kakvom kontrastu zapravo živimo

Ujedno je mnoge i pošteno zabavila

  • 11

"Lamborgini" od 200.000 evra i konjska zaprega koja pored njega mirno prolazi slika i prilika su kontrasta, susreta vremena, ali i dubokih socijalnih razlika u Srbiji. Fotografija ovih prevoznih sredstava, snimljena u Tutinu, za tren je postala hit na drušvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

S jedne strane deka i baka klackaju se u svojim zaprežnim kolima, sa konjićem kao trećim članom družine, uz ritmični topot njegovih kopita po vrelom tutinskom asfaltu.

Sa druge besna mašina, koja može da razvije i preko 300 kilometara na sat, parkirana u uglu, neodoljivo privlači svačije poglede, pa čak i skromnog trojca. Kako se u Tutinu ovih dana obeležava najveći islamski praznik Kurban bajram, pretpostavlja se da "lamborgini" pripada Tutincu koji radi u inostranstvu, a u rodni kraj se vratio zarad proslave u krugu porodice.

No preskupi automobil je, pored pogleda, privukao i mnogo šala.

- Rent a horse vs rent a car!!!

- Naše je ovo upregnuto stanje.

- Izgleda lepo, ali kada dođe zima, radije bih drva terala na zaprezi, nego u "lambu". Ne može ni 10 cepanica da stane.

VIDEO: Želeli su da voze lambordžini, pa su ga sami napravili

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Brankica

    Ko vas je to slagao da su bogati nesrecni a siromasni srecni i da jadni bogatasi moraju da kupe srecu hahahahaga ja ne verujem kakve komentare citam. Moja rodjaka radi u auto industriji u Nemackoj, ima ogromnu platu, srecna je i uskoro kupuje stan u Minhenu, a zna se koliko tamo kosta kvadrat, sve posteno naravno zaradjeno...ljudi nemojte biti prosti...

  • Boban

    A gospodin koji je postavio sliku bi izgleda voleo da je turčin pošto „pašin unuk“ se kod nas ne piše onako. Da si napisao „bezkičmenjakov unuk“, pa da ti poverujem, ovako turčine u pokušaju.......

  • 🐴

    Pozdrav za Gospodina mog rođaka

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima