• 46

Vozač Dragan se na Fejsbuku hvalio nedeljnom zaradom (675 evra). Neki su mu odmah rekli da je seljak

Dok su jedni oduševljeno pisali: "Super!" drugi su njegov gest okarakterisali kao "seljački"

  • 46

U potrazi za većim mesečnim primanjima, Srbi sve češće odlaze u inostranstvo, ili se tamo presele ili rade kao sezonci. Veliki broj njih se trbuhom za kruhom, zaposlio na mestu vozača u Nemačkoj, a jedan od njih je sa svojim kolegama želeo da podeli koliko je zaradio za nedelju dana.

- Plata za prošlu radnu nedelju u Nemačkoj, od ponedeljka do subote - 675 evra - napisao je Dragan iz Srbije na društvenoj mreži Fejsbuk, uz fotografiju novčanica koje to i dokazuju.

Vozač je dodao i da mu na mesečnom nivou ostane oko 1.800 do 2.000 evra, nakon čega su usledili silni komentari koji su pokazali da je njegov podelio mišljenja korisnika Fejsbuka.

Dok su jedni oduševljeno pisali: "Super!" i "Bravo!", "Svaka čast, vredni čoveče" drugi su njegov gest, da fotografiše novac i objavi ga, okarakterisali kao "seljački".

Nedeljna zarada, novac, evri

Printskrin: Facebook/Vozači Posao

- Gospodine, to je Vaše i niko Vam ne može uzeti, a pričati o ciframa je smešno, da ne kažem seljački - jedan je od komentara na objavu novca koji je čovek zaradio kao vozač u Nemačkoj.

Još neki od komentara bili su: "Nemoj brate da se brukaš. Ako si u kamionu celu nedelju i ako zaradiš oko 2.700 evra, promeni zanat", kao i "E, moj šabane, jadan si sa tim parama".

Neki su za ovih "tričavih" 675 evra rekli da su pola njihove satnice, ali su se ipak našli i oni koji su stali u odbranu ovog vozača koji je želeo da se pohvali nedeljnom platom.

"Koliko ste zavidni", napisao je jedan od korisnika Fejsbuka, dok su drugi poručili vozaču da "uzdravlje troši šuške".

VIDEO: Ruskinja u prste stavila 2000 evra samo da bi lakirala nokte

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ana

    hvali se zaradom onaj ko je sretan jer je trudom postigao da moze dazivi bolje. Raduje se svako kad prvi put dosegne tu granicui.Ponosan je na sebe. Svaka čast majstoe blago tvojoj ženi i deci.RESPEKT:i naklon

  • Mira Zigic

    A koliko bi mu mesečno ostalo u Srbiji???

  • Racki

    A zena ...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima