≫ 

Vozač Dragan se na Fejsbuku hvalio nedeljnom zaradom (675 evra). Neki su mu odmah rekli da je seljak

Dok su jedni oduševljeno pisali: "Super!" drugi su njegov gest okarakterisali kao "seljački"

  • 46
Nedeljna zarada, novac, evri Printskrin: Facebook/Vozači Posao

U potrazi za većim mesečnim primanjima, Srbi sve češće odlaze u inostranstvo, ili se tamo presele ili rade kao sezonci. Veliki broj njih se trbuhom za kruhom, zaposlio na mestu vozača u Nemačkoj, a jedan od njih je sa svojim kolegama želeo da podeli koliko je zaradio za nedelju dana.

- Plata za prošlu radnu nedelju u Nemačkoj, od ponedeljka do subote - 675 evra - napisao je Dragan iz Srbije na društvenoj mreži Fejsbuk, uz fotografiju novčanica koje to i dokazuju.

Vozač je dodao i da mu na mesečnom nivou ostane oko 1.800 do 2.000 evra, nakon čega su usledili silni komentari koji su pokazali da je njegov podelio mišljenja korisnika Fejsbuka.

Dok su jedni oduševljeno pisali: "Super!" i "Bravo!", "Svaka čast, vredni čoveče" drugi su njegov gest, da fotografiše novac i objavi ga, okarakterisali kao "seljački".

Nedeljna zarada, novac, evri Printskrin: Facebook/Vozači Posao

- Gospodine, to je Vaše i niko Vam ne može uzeti, a pričati o ciframa je smešno, da ne kažem seljački - jedan je od komentara na objavu novca koji je čovek zaradio kao vozač u Nemačkoj.

Još neki od komentara bili su: "Nemoj brate da se brukaš. Ako si u kamionu celu nedelju i ako zaradiš oko 2.700 evra, promeni zanat", kao i "E, moj šabane, jadan si sa tim parama".

Neki su za ovih "tričavih" 675 evra rekli da su pola njihove satnice, ali su se ipak našli i oni koji su stali u odbranu ovog vozača koji je želeo da se pohvali nedeljnom platom.

"Koliko ste zavidni", napisao je jedan od korisnika Fejsbuka, dok su drugi poručili vozaču da "uzdravlje troši šuške".

VIDEO: Ruskinja u prste stavila 2000 evra samo da bi lakirala nokte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran bgd

    15. avgust 2019 | 16:33

    Covek verovatno u SVOJOJ domovini crncio za polovinu nedeljnog honorara, sad otisao zaradio i srecan

  • Milos

    15. avgust 2019 | 15:14

    Ja zaradim koliko zaradim,u Srbiji,i svaki dan sam posle podne sa detetom i zenom,to ne moze da se kupi. A kamiondzija u nemackoj to moze da potrosi jedino na kraljice noci po raznim parkinzima,jer radi 24h,spava u kamionu,ni kuceta,ni maceta,i nekako sam srecniji sa ovih mojih 700e mesecno.

  • Makisa ns

    15. avgust 2019 | 17:43

    Moze da mu ostane 2000 evra ali da ne pusi i da zivi kao zadnji klosar, da jede margarina i hleba. Ja sam u Nemackoj i vozim kamion pa jedva navucem da mi ostane od plate do plate 500 e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA