≫ 

Čekanje na granicama je do 1 sat, vreme za put idealno, ali jednu stvar vozači ne treba da zaborave

Na izlazu iz zemlje na Horgošu čeka se sat vremena, a na Gostunu 45 minuta

  • 0
Carina, carinik, granični prelaz

Foto: Uprava carina

Putnička vozila na graničnim prelazima u Srbiji čekaju do sat vremena, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje na Horgošu čeka se sat vremena, a na Gostunu 45 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima čekaju sat i po vremena.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Iz AMSS navode da su temperature i vremenske prilike gotovo idealne za putovanje, ali s obzirom na daljinu omiljenih letnjih destinacija na koje putuju građani Srbije, potrebno je da se vozači dobro pripreme za putovanje.

NE ZABORAVITE DA SE ODMORITE NA SVAKIH 2 DO 3 SATA

Preporuka je da se na svaka dva do tri sata odmore od vožnje u trajanju 15-20 minuta uz šetnju ili lagane vežbe, ali i da pre puta prekontrolišu da li imaju sve od obavezne dodatne opreme i sva potrebna dokumenta za zemlju kroz koju prolaze ili u koju putuju.

Građevinska sezona je u punom jeku što svakodnevno donosi nove radove i nove izmene na putevima, zbog čega je potrebno da se vozači pre puta dobro informišu o svim mogućim izmenama saobraćaja na željenim putnim pravcima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA