• 30

Pronađena devojčica iz Zrenjanina, policajci je našli u Beogradu

Brzom reakcijom devojčica je pronađena nepovređena

  • 30

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su trinaestogodišnju devojčicu, čiji je nestanak policiji u Zrenjaninu danas prijavila njena majka.

Nepovređena devojčica je pronađena u Beogradu, saopštio je MUP.

Sanela Pastor (13)  bila je nestala jutros oko 6 sati u Zrenjaninu. Nestanak je prijavljen policiji koja je uspela da pronađe devojčicu.

Sanela je rano jutros napustila kuću na bicikli i otada porodica nije čula ni reč o njoj.

Njen bicikl je pronađen u centru Zrenjanina, no ne znamo u kom se pravcu zaputila. Upravo smo pogledali snimke sa sigurnosnih kamera koji ukazuju da bi to mogla biti ona, ali to tek treba da saznamo. Iskreno se nadamo da je u pitanju neka tinejdžerska pobuna - rekao je za Telegraf.rs njen zabrinuti brat Nenad.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Salamander

    Gledam tako u inostranstvu otac sinu mlad osam godina kupio za rodjendan malo bolji mobilni pitam ga nije to za njega prerano je kaze pa i druga deca imaju sta vise reci, kako je facebook proradio otkacili su i stariji a za mladje da ne govorimo,tu ce svako da pokaze koliku ko kucu pravi,kakvo auto vozi,gde je na godisnjem odmoru a na You tube kakvih video sve ima, sve je to uzrok zasto su nam takva deca pa i stariji kaze upoznala sam moga drugoga ili trecega muza preko faceboka,lepo nema sta.Znam jednoga sesdeset godina star talijan metar i zilet visok kaze upoznao sam devojku u Peru i to na faceboku slao joj love mesecno i kad je poslao za avionsku kartu radi se oko hiljadu euro devojka je izbrisala facebook.Posle upozna drugu dodje u nemacku koliko je on visok ona je jos pet cantimetara niza,pisem ovo da se ljudi paze prevara jer tako se i ubitstva desavaju o cemu ova deca nista ne razmisljaju

  • Kalimera

    Decija prava,telefon za decu da prijave roditelje ako kazu no no! MA VAZI! Da vidim ko bi meni odredio kako cu ja da vaspitavam sviju decu. Normalan roditelj nece urlati kao lud ili prebiti dete. Ali dete u trenutku kada pogresi ili uradi ili trazi nesto sto je lose po njega,istog momenta mora da dobije povratnu reakciju roditelja. A ne da se roditelj plasi da ce dete okrenuti ponudjeni mu broj.

  • Žile.

    To je rezultat sigurnih kuća i da nesmeš da biješ dete. Strašno šta sve dobijamo od prokletog zapada.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima