• 2

Velike gužve na graničnim prelazima: Na Batrovcima se čeka 3 sata, na Horgošu je najgore

AMSS savetuje vozače da na put krenu odmorni i da ne žure kako bi vožnja bila bezbednija

  • 2

Putnički automobili na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju 4 sata, a na Batrovcima 3, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na izlazu iz Srbije na graničnim prelazima Kelebija i Bački Vinogradi čeka se oko sat vremena, kao i pri ulasku u zemlju na Gradini i u Preševu.

Vozila koja izlaze iz zemlje na graničnom prelazu Preševo čekaju oko 20 minuta. Kamioni, prema podacima AMSS, na Horgošu čekaju dva sata.

Iz AMSS upozoravaju da vikend donosi veći broj vozila na najfrekventnijim putevima, kao i moguća duža zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima.

Vozačima savetuju da na put krenu odmorni, da ne žure i da prate saobraćajnu signalizaciju na mestima gde se obavljaju radovi, kako bi vožnja bila bezbednija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Ana

    Na granici Turska Bugarska čekamo već 8 sati!ovo je kataatrofa,a svi treba da prođu i kroz Srbiju.....tako da haos tek sledi.

  • Vosa

    ‘AMSS savetuje vozace da na put krenu odmorni...’ Pa kakve to veze ima ako cekas na ulazu u Srbiju 3 sata a na izlasku 5-7, plus na naplatnim rampama, radovima na putu...! Ljudi gradite nove granicne prelaze, prosirujte stare i ukinite naplatne rampe!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima