≫ 

Vladimir je iz Nišave izvukao stolice, donji veš, staklo: "Neko tu obavlja i veliku nuždu"

Vladimir Antanasijević apeluje na građane i kupače da, ukoliko ih mrzi da odnesu smeće do kontejnera, otpad ostave uz obalu na vidno područje kako bi ga neko pokupio

  • 11
Vladimir Antanasijević, pirot Printscreen: Youtube/Pirotske vesti

Piroćanac Vladimir Antanasijević, poslednjh dvadesetak dana svakodnevno pre kupanja čisti korito reke Nišave od raznog smeća koje nesavesni građani bacaju u reku.

Kako je kazao "Pirotskim vestima", iz dna reke do sada je vadio čitave baštenske stolice, donji veš, starinske dušeke, plastični otpad, pa i staklene flaše koje mogu biti jako opasne za kupače.

Svim svojim sugrađanima koji uživaju pored reke, ne nose smmeće sa sobom ili ga ne bacaju na mesta predviđena za to, Anatanasijević poručuje da bar ostave smmeće vidnom mestu na obali kako bi neko mogao da ga pokupi, umesto što razne otpatke bacaju u reku.

- Komunalci obilaze i čiste Kej i obale, ali korito reke niko ne čisti, a mnogo je naših nesavesnih sugrađana koji iz nepojmljivih razloga bacaju smeće direktno u reku. Redovno lome staklene flaše i bacaju ih u reku što je izuzetno opasno po kupače. Ima tu i puno dece koja mogu ozbiljno da se povrede. Zaista ne razumem takvo ponašanje - kaže Antanasijević i dodaje da nije samo Nišava na udaru nesavesnih građana.

- Na izvoru na Kaleu već nekoliko puta neko vrši veliku nuždu. Jednom na betonu pored česme, a drugi put u samoj vodi, ispod česme - dodaje mladić.

Ovakvo ponašanje u većim gradovima sankcioniše Komunalna policija, dok lokalni mediji napominju da Pirot i dalje nema takve službe, samim tim je sve ovo nekažnjivo.

(Telegraf.rs/Pirotske vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. avgust 2019 | 10:49

    Stede na papir pa moraju u vodu... PIROĆANCI!

  • Aaa

    25. avgust 2019 | 10:29

    Jad

  • Ana

    25. avgust 2019 | 11:08

    Posle se cudimo kakva nam je zemlja..pa dobra je kako se narod ophodi prema njoj..koji je to mozak da u reku baca otpad pa to ni praistorijski covek nije u stanju ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA