≫ 

Nestao stariji muškarac iz okoline Negotina, porodica moli za pomoć

Svetislavu se od nedelje 18. avgusta gubi svaki trag

  • 1
Svetislav Lazić Foto: Privatna arhiva

Svetislav Lazić (78) iz Čubre kod Negotina nestao je u nedelju, 18. avgusta. Poslednji put je viđen najverovatnije oko 16 sati i od tada mu se gubi svaki trag.  Na sebi je imao donji deo pidžame roze boje, ljubičastu košulju sa uzdužnim crnim prugicama, plavi prsluk i papuče na nogama. Na glavi je imao kačket plave ili maslinaste boje.

Prema priči komšija viđen je u nedelju, 18. avgusta, negde oko 14 ili 16 sati na ulici u blizini kuće. Svetislav se, inače, kreće otežano, pati od bubrežne insuficijencije i ima blagu demenciju, zbog koje na trenutku pokazuje znake senilnosti. Tih je i miran i ne pokazuje nikakve znake agresije. Njegov nestanak je prijavljen policiji, a u potragu se uključila i Detektivska agencija “GT Code” iz Zaječara.

- Tražili smo ga na svim mestima gde smo mislili da bi mogao da bude, u vinogradima, njegovoj staroj kući, u širem reonu sela, pa čak i po bunarima i nigde ga nema. Ne možemo ni da prepostavimo gde je mogao da se uputi. Neki su ga videli na putu i to je zadnji kontakt sa njime. U potragu su uključeni i psi, koji su pronašli neki trag, ali se nisu makli dalje od tog traga - kaže unuka Mirjana.

Porodica moli sve građane, ukoliko ga primete da odmah pozovu najbližu stanicu policije ili porodicu na telefon 060/31 79 888.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA