• 3

Jelena iz Beograda je najlepša Vojvođanka, a ova titula vodi je u takmičenje za mis Srbije (VIDEO)

Titulu mis Vojvodine Jelena je osvojila u Rumi

  • 3

Ruma je bila domaćin izbora "Mis Vojvodine" takmičenja pod okriljem Mis Srbije. U konkurenciji 14 devojaka najlepša je Jelena Ilić. Ona je dobila najviše ocene stručnog žirija i time je postala finalistkinja takmičenja za najlepšu devojku Srbije koje ce se održati 9. oktobra u Beogradu. Njene pratilje su Katarina Lepotić, Jovana Radojičić i Kasandra Romić.

Jelena Ilić, devojka iz Beograda, osvojila je mesto najlepše devojke u regionu. U večeri koja je obilovala stilom i modnim glamurom ona je osvojila žiri, ali i oštro oko publike. Veče je bilo izazov za mlade devojke, koje žele da ponesu krunu i lentu mis Vojvodine.

Druge pratilje mis Vojvodine su Jovana Radojičić i Kasandra Romić s obzirom na to da su imale identičan broj glasova žirija. Prva pratilja je Katarina Lepotić. Pored njih proglašene su i ostale kategorije.

Dok je mis šarma Viktorija Lučić. Šansu da ponesu titulu probalo je 14 devojaka, a organizator večeri bila je kompanija Miss Yu.

Za najlepše devojke organizatori su pripremili vredne nagrade, a najlepša devojka Srbije biće proglašena 9. oktobra ove godine kada je predviđeno da se održi finale izbora za mis Srbije.

(Telegraf.rs/RTV)

Komentari

  • Komentar

    Iz Vojvodine je, ali zivi u Beogradu. I slazem se da treba svaka da bude iz svog regiona. Cestitke

  • Miloš

    Druga pratilja iz Kraljeva... 😂😂

  • Košava

    Jel moguće da mora mis Vojvodine da bude iz Beograda ?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima