Nove sale za vežbače male

Kompanija Sport Vision u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“ obnovila fiskulturnu salu u osnovnoj školi „Dragiša Luković Španac“ u Kragujevcu

  • 0
Sport Vision otvaranje fiskulturne sale Foto: Srđan Bosnić

Još jedna škola u Srbiji dobila je novu fiskulturnu salu u okviru društveno odgovornog projekta „Vizija zdrave budućnosti“ kompanije Sport Vision. Projekat je pokrenut sa idejom da se omogući sigurno i neometano sprovođenje fizičkih aktivnosti u školama i obezbedi mladima u razvoju kvalitetnu i opremljenu salu za fiskulturu, u kojoj će razviti svoje veštine i provesti najlepše školske dane.

„Nove sale za vežbače male“ dobiće sve osnovne škole sa dotrajalom infrastrukturom, kao i one kojima je zbog velikog broja učenika to preko potrebno. Novo obnovljena sala nalazi se u O.Š. „Dragiša Luković Španac“ u Kragujevcu, a ove godine pored svakodnevnog bavljenja fizičkim aktivnostima u sali, učenici će u adekvatnim uslovima moći da organizuju i tradicionalne „Nedelje sporta“.

Sport Vision otvaranje fiskulturne sale Foto: Srđan Bosnić

Povodom svečanog otvaranja nove fiskulturne sale održana je konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili savetnik ministra prosvete Miloš Kovačević, član gradskog veća za obrazovanje Nedeljko Manojlović, direktorka O.Š. „Dragiša Luković Španac“ Nevena Milanović, kao i direktorka marketinga kompanije Sport Vision, Anja Dmitrović.

„Drago mi je da postoje društveno odgovorne kompanije poput Sport Vision-a koje pomažu u obnovi infrastrukture kroz ovakve projekte, zahvaljujući tome đaci od danas mogu vežbati u mnogo boljim uslovima. Želim vam da uživate u novoj sali, da se redovno bavite sportom, da se kroz fizičke aktivnosti naučite zdravim životnim navikama i pravim vrednostima“, rekao je Miloš Kovačević, savetnik ministra prosvete.

„U ime kompanije Sport Vision želim da se zahvalim svima koji su danas ovde i koji su došli da podrže, za nas veoma važan projekat  „VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI“. Ovo je druga godina u kojoj sređujemo i obnavljamo sale za fizičko vaspitanje i veoma smo ponosni na četiri obnovljene sale, koje danas koristi preko 3.000 učenika u osnovnim školama u Beogradu, Šapcu, Valjevu i evo od danas, u Kragujevcu. Korporativna društvena odgovornost i uzajamna saradnja  karakterišu odnos naše kompanije prema društvenoj zajednici u kojoj živimo i poslujemo. Pomagali smo i pomažemo i dalje ugroženoj populaciji stanovništa i neprestano podržavamo i afirmišemo  mlade ljude da se bave sportom, podržavamo talente i različite sportske manifestacije“, istakla je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision.

Sport Vision otvaranje fiskulturne sale Foto: Srđan Bosnić

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole imali su priliku da pokažu svoje sportsko umeće, te opravdaju titulu škole koja izuzetnu pažnju poklanja školskom sportu. Kompanija Sport Vision planira da nastavi sa svojom akcijom i opremi što više osnovnih škola u Srbiji adekvatnom fiskulturnom salom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA