• 45

Maja otišla sinu na roditeljski i nestala bez traga: Deca u teškom stanju jer ne znaju ništa o njoj

Prema rečima njenog supruga Ivice Ivanovića, jedan od sinova je video majku tog dana u školi, na roditeljskom sastanku

  • 45

Porodica traga za Majom Ivanović Dimić iz kruševačkog mesta Pepeljevac. Ona je iz kuće otišla u utorak prepodne i od tada se nikome nije javila. Muž i dvojica sinova, od 17 i 15 godina, zabrinuti su, jer ne znaju ništa o njoj.

Prema rečima njenog supruga Ivice Ivanovića, jedan od sinova je video majku tog dana u školi, na roditeljskom sastanku, a potom je, navodno, u 15.15 prešla granicu na prelazu Horgoš.

Suprug, koji je kamiondžija i, kako sam kaže, vozi po belom svetu, na pitanje šta je moglo da se desi sa suprugom kaže:

- Verujte da ne znam. Čuo sam da je navodno otišla s nekim momkom iz svoje mladosti. Pa, kojim momkom, kad smo mi u braku 20 godina, od njene 15-te? A pre nego što je otišla, zvala me njena drugarica da mi kaže da se moja žena sprema da pobegne za Beč. Ona nema ni Fejsbuk, ni Viber, ni Whatsapp, ništa, nije imala ni pasoš - priča muž.

Prema njegovim rečima, ne zna šta da misli.

Sinovi su mu, kaže, u teškom stanju jer ne znaju šta je s majkom. On planira da u ponedeljak, jer se tada vraća kući, ode u policiju i prijavi nestanak.

Kako tvrdi, njegova majka je već bila i policija je sačinila zapisnik.

- Noć pre nestanka smo pričali telefonom, do 3 ujutru, pitao sam je da li im nešto fali, jer ja radim da zaradim za celu porodicu. Ništa mi tada nije rekla - priča Ivica Ivanović.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Loka

    U taj pepeljevac svako ima bar po jednog ljubavnika - ljubavnicu a neki po dva - dve . I sta vas cudi bre?😃😃😃😃

  • Čujem

    Vratila se. Bila je kod tetke.

  • Majka

    Nije ona ostavila decu nego deca nju.To su tinejdzeri koji imaju svoje drustvo,roditelji su im dosadni i td i td.Žena je bila samo usamljena

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima