Incident u Sečnju: Otac učenice prvog razreda pretio šamarima učiteljici jer mu je ćerka plakala

Ušao je na treći čas, gurnuo katedru, vikao, pretio šamarima učiteljici i tražio od nje da stoji mirno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika WILSON
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sale1971

    28. septembar 2019 | 19:33

    Ne bih se složio sa postupkom roditelja, ali mi se čini da i škola nešto taji, dete se rasplakao, a sestra javila ocu, ne bih rekao da je u pitanju slaganje garderobe. Možda je roditelj malo slabijeg imovnog stanja, pa učiteljica s te strane malo drugačije gleda dete, ne bi baš bio usamljen slučaj. U svakom slučaju psihičko i fizičko zdravlje deteta je svakako preče od škole, ni ja ne bih dozvolio da mi bilo ko maltretira dete!

  • Gordana

    28. septembar 2019 | 15:12

    Kako moze "pedagoskom radniku" dete da se rasplace zbog (ne)slaganja opreme? Sto nije prisla i pokazala? Danasnje uciteljice su takodje propast kao i roditelji. Taj otac je emotivno reagovao, trebao je sacekati jos par slicnih "pedagoskih" momenata uciteljicinih, sigurno ih ima, tuziti skolu, a ne upadati na cas.. Uciteljice na casu gledaju fejsbuk, uzlaze piti kafu za vreme casa, a djake ostave bez nadzora odraslog, ne postuju raspored, odmore, nikakvog reda nema, materijal koji dobiju od donatora dele samovoljno i krisom, trude se samo oko dece roditelja koji im hrane sujetu itd. Pobogu pa prvi skolski dan su strajkovali!? Otpustiti tu VISEDECENIJSKU strajkacku gomilu i dovesti nove ljude kojima je plata od 40-50 hiljada za par sati dnevno i 3 meseca godisnje manje od ostalih struka dovoljna... Ako niste znali njima u ugovoru pise da moraju biti na poslu 8 sati dnevno i imaju normalan godisnji. Puna norma cas ili delimicna je nesto drugo. Kada ste u zivotu videli uciteljicu koja postuje to radno vreme?!

  • Sramota

    28. septembar 2019 | 10:23

    Pa onda bi sad trebali drugi ocevi da njega postroje i malo ga prevaspitaju jer je on uznemirio njihovu decu.. Ko je sledeca meta princezinom tati? Mozda vrsnjaci, decko jednog dana, sef u firmi kad bude i ako bude nekad radila... Strasno je u kom pravcu ide sloboda izrazavanja i vaspitavanje dece. "Piscis primum a capite foetat - Riba uvek smrdi od glave" Kakva mogu i postati deca pored takvih roditelja i poremecenih vrednosti u kojima odrastaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA