Incident u školi kod Vranja: Nastavnica tokom časa gađala učenicu dnevnikom

Nastavnica je kažnjena tako što je profitirala promenom radnog mesta - sada radi u svom gradu

  • 48

Nastavnica srpskog jezika u OŠ "Predrag Devedžić" u Vranjskoj Banji navodno je gađala dnevnikom učenicu sedmog razreda.

- Dogodilo se to na času srpskog jezika, kada je nastavnica potegla dnevnik i njime gađala učenicu, što je izazvalo zgražavanje prisutnih đaka. Ta vest iz razreda toga dana prepričavana je u đačkim krugovima i nije imala odjeka kod rukovodstva škole i stručnoj pedagoško-psihološkoj službi - ističe sagovornik InfoVranjskih iz Vranjske Banje.

Po ovom izvoru, "stvar se zakomplikovala kada se u školi pojavio otac devojčice".

- Rukovodstvo škole na čelu sa direktorkom Vesnom Anđelković, suočeno sa nečuvenim skandalom čiji je vinovnik nastavnica, a žrtva trinaestogodišnje dete, uspelo je da dogovori medijaciju sa ocem učenice, umiri ga i ublaži eventualne negativne reperkusije incidenta. Stvar je zataškana i o tome se zaćutalo - navodi sagovornik.

NASTAVNICA KAŽNJENA ILI NAGRAĐENA?

Izvor portala navodi da je u celoj priči najviše profitirala nastavnica srpskog jezika!?

sirektorka OŠ Direktorka škole Vesna Anđelković, Printskrin: Youtube/ Vranjska Plus

- Otac devojčice je dobio satisfakciju obećanjem direktorke da će nastavnica biti udaljena iz škole i to se stvarno i dogodilo, ali tako da je ona sporazumno prebačena na rad u OŠ "Sveti Sava" u Vladičinom Hanu, pa je s obzirom na činjenicu da živi u ovom gradu i pored skandala koji je izazvala, ipak, najbolje prošla, dobila radno mesto u svom gradu - konstatuje sagovornik.

Okolnosti pod kojima je došlo do incidenta za sada nisu poznate.

(Telegraf.rs / Infovranjske.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    28. septembar 2019 | 10:39

    A STA JE RADILA TA SLATKA UCENICA TATINA RAZMAZENICA KAD JE IZAZVALA PROFESORICU DA JE GADJA DNEVNIKOM!!! ZNAM DA JE MOJA CERKA NAPUSTILA POSAO KAO PROFESOR MATEMATIKE ZBOG DIVNE DECICE I RODITELJA KOJI TRAZE PETICE ZA SVOJU DECICU!!!

  • Bb

    28. septembar 2019 | 10:47

    Setih se svog razrednog staresine iz osnovne skole.. Bili smo kao i sva deca nestasni, ali nismo bili nikad bezobrazni, jer smo pred razrednim staresinom, direktorom i bilo kojim profesorom uzmicali i imali strahopostovanje..dovoljno je bilo da se podvikne jednom i da svi pognemo glave i budemo mirni kao bubice. Danasnje generacije su bezobrazne i razmazene, to je prosto tako, jer iz kuce nemaju ni osnovno vaspitanje, a vaspitanje se ne stice u skoli, nego dolazi direktno od roditelja. Deca nisu kriva, vec roditelji, koji su ocigledno decu pravili ocekujuci da ce neko drugi da im vaspitava istu tu decu..

  • Pozlatila joj se

    28. septembar 2019 | 10:46

    Znači da joj je pukao film. Nekada su učitelji i nastavnici bili poštovani ljudi a sada deci služe za sprdnju. Ode sve u pm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA