• 1

Stefanović obišao regionalni centar za vanredne situacije u Vranju: Investiramo u sigurnost

- Drago mi je da napredujemo i da svakoga dana možemo da kažemo da investiramo u sigurnost - rekao je Stefanović

  • 1

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas radove na izgradnji novog Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju koji bi trebalo da bude završen do 2021. godine.

- Drago mi je da radovi teku predviđenom dinamikom i da ćemo do polovine 2020. godine završiti prvu fazu radova, a da će 2021. Sektor za vanredne situacije dobiti jedan moderan objekat - rekao je Stefanović istakavši da je ovo jedno od najvećih gradilišta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nebojša Stefanović

Foto: MUP

Ministar je objasnio da će Regionalni centar za vanredne situcija biti pre svega trening centar, u kome će vatrogasci kroz obuku sticati neophodna znanja i veštine, kako bi u svakom momentu bili spremni da pravovremeno odgovore i pruže pomoć građanima ovog dela Srbije.

- Drago mi je da napredujemo i da svakoga dana možemo da kažemo da investiramo u sigurnost - rekao je Stefanović istakavši da će sa ovim centrom, uz nabavku novih vozila i opreme i povećanje kapaciteta u ljudstvu, građani dobiti kvalitetnu podršku vatrogasne službe koja brine o njihovoj bezbednosti.

Nebojša Stefanović

Foto: MUP

Prema njegovim rečima pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odlikuju brzina, efikasnost i posvećenost.

Stefanović se zahavalio pripadnicima Sektora za vanredne situacije koji svakodnevno rizikuju svoje živote da bi građani bili bezbedni, ali i građevinskim radnicima koji se trude da Regionalni centar bude na vreme završen.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima