• 39

Bivše kolege, drugovi i devojka o čudnom ponašanju nastavnika iz Jagodine: Postoje i grozni snimci?

Bio je, kažu, i vrhunski violinista, ali mu roditelji nisu dali da nastavi sa muzičkom školom

  • 39

Drugari, poznanici i kolege Srđana T. (34), nastavnika jagodinske OŠ "Rada Miljković" osumnjičenog za polno uznemiravanje učenica, u šoku su zbog ovih optužbi. Većina njih ne spori da se Srđan T. i ranije čudno ponašao, ali ne mogu da poveruju da je bio sposoban da zaista nekome i naudi.

Podsetimo, on se sumnjiči da je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su kurve, da bi "dečaci trebalo da skaču na devojčice, kao što on skače na svoje koleginice i da je odeljenje je*arnik".

Drugari i poznanici kažu da je bio malo utučen što nema devojku, ali niko nije slutio da je spreman da ode tako daleko.

- Ne verujem da je sve istina. Možda je rečima dosađivao, ali nije ih dirao 100 odsto ili tako nešto - tvrdi jedan od Srđanovih sadašnjih poznanika.

Srdjan Teofilovic, nastavnik iz Jagodine osumnjičen za polno uznemiravanje učenica

"Uvek je jurio klinke" / Foto: Facebook

Bivša devojka pak nije uopšte iznenađena. "To sve tako liči na njega. Ko sve danas uči decu. Više ga se i ne sećam", kratko je pristala da prokomentariše.

A bivše kolege sa fakulteta sećaju se kada je Srđan T. još tokom studija slao profesorima snimke eksplicitnog sadržaja.

- Opterećen je uvek bio. Ne čudi me što se to desilo. Što se tiče tih snimaka, bile su neke književne večeri, šetao se gradom i recitovao pesme, a u jednom trenutku izvadi polni organ iz donjeg veša. To je bilo pre 7, 8 godina - priseća se jedan od kolega sa fakulteta.

Drugari iz škole kažu da je oduvek "jurio klinke".

Devojčica, nasilje, zlostavljanje

Devojčice koje je navodno uznemiravao imaju samo 13 godina, Foto: Profimedia

- Kad smo bili četvrta godina srednje, on je jurio klinke šesti-sedmi razred. Bio je depresivan kao dete. A bio je vrhunski muzičar, roditelji mu nisu dali da nastavi sa muzičkom školom - kaže Srđanov drug iz škole.

Istraga o slučaju uznemiravanja učenica je u toku, a Srđan T. je suspendovan.

Direktorka škole Sanja Pribaković i danas je ponovila za Telegraf.rs da ne može da daje izjave dok je postupak u toku. Kratko je prokomentarisala da su devojčice sada dobro i da se sve polako vraća u normalu.

Video: Evo kako da se odbranite od napadača

(Telegraf.rs)

Komentari

  • sd

    Preeeuvelicavanje

  • Baby

    @ Rastko E pa mozda u RS ali ja sam sa 15 godina igrala sa lutkama jos. U brak usla nevina sa 24 godine. Osnovala porodicu,zapislila se. I mislim da tako treba svaka devojka. A ne da je svaki isproba pa onda na vantelesnu,normalno. Tako Rastko ne pricaj gluposti na osnovu svoje sredine. Nastavnici,profesori su nam bili kao ocevi.

  • Stefan

    Takav je svaki drugi nastavnik. Ajde što pričaju svakakve perverzije nego što i decu ispituju o njihovom seksualnom životu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima