Ekipa Radio Beograda privedena u Kosovskoj Mitrovici: Držali ih 6 sati bez ikakvog objašnjenja

Posle toga, kako se navodi, cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni

  • 10

Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je danas u kosovsku policiju u južnom delu Kosovske Mitrovice i zadržana šest sati u pritvoru, a razlog privođenja nije poznat, prenela je RTS.

Navodi se da je policija zaustavila i detaljno pretresla službeno vozilo RTS-a, da su muški deo ekipe pretresli kao kriminalce sa rukama na automobilu i raširenim nogama.

Posle toga, kako se navodi, cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni.

Posle šest sati puštena je na slobodu, uz napomenu da treba da se vrati u severnu Kosovsku Mitrovicu, jer nije bezbedno da ide dalje ka Gračanici, gde su prvobitno nameravali da krenu.

U stanici policije odnos prema ekipi Radio Beograda bio je korektan, navodi RTS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • рагнер

    4. oktobar 2019 | 22:20

    Нема ко нас не понижава...никада слабији нисмо били.

  • dd

    4. oktobar 2019 | 22:16

    Preci nam se u GROBU prevrcu

  • Toma

    4. oktobar 2019 | 22:59

    Odavde iz Boke pitam se imali kog u EU, da ima oci, uho, srce i pameti sa vide sta rade Ti Siptari srpskom zivlju!? Izivljavaju se sada i nad novinarima koji idu medju svoj narod rodne grude!? Dali Te njihove horde I poglavice ima ko da uhodi na ovom svetu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA