• 10

Ekipa Radio Beograda privedena u Kosovskoj Mitrovici: Držali ih 6 sati bez ikakvog objašnjenja

Posle toga, kako se navodi, cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni

  • 10

Ekipa prvog programa Radio Beograda privedena je danas u kosovsku policiju u južnom delu Kosovske Mitrovice i zadržana šest sati u pritvoru, a razlog privođenja nije poznat, prenela je RTS.

Navodi se da je policija zaustavila i detaljno pretresla službeno vozilo RTS-a, da su muški deo ekipe pretresli kao kriminalce sa rukama na automobilu i raširenim nogama.

Posle toga, kako se navodi, cela ekipa odvedena je u stanicu u Južnoj Mitrovici na saslušanje gde su im oduzeti mobilni telefoni.

Posle šest sati puštena je na slobodu, uz napomenu da treba da se vrati u severnu Kosovsku Mitrovicu, jer nije bezbedno da ide dalje ka Gračanici, gde su prvobitno nameravali da krenu.

U stanici policije odnos prema ekipi Radio Beograda bio je korektan, navodi RTS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Wtf

    Neka nas ponižavaju na svakom koraku a mi ćemo da ćutimo da se savijamo da im se klanjamo jer ne smemo u svojoj državi da reagujemo ne smemo ovo ne smemo ono samo kako kažu EU i SAD tako mi igramo svi nam se smeju jer nas okreću kako hoće i može im se mi smo dozvolili to ...

  • PECA

    Jednostavno im se može. Zašto bi nam objašnjavali razloge. Ovi naši kažu lažna ili takozvana država, a oni imaju svoju vojsku, policiju, carinu, vladu, ustav, zakon i najvažnije za njih, starijeg brata koji im čuva leđa. Mogu samo da zamislim šta će nam tek raditi kad uskoro uđu u NATO.

  • љиљана

    Будимо доследни и НЕДАЈМО СЕ и НЕДАЈМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima