• 37

Javila nam se majka pronađene Anđele i ima poruku za roditelje o "zaljubljenosti i nepromišljenosti"

U ovakvim situacijama roditeljima preporučuje jedno

  • 37

Nestanak Anđele N. (14) iz Subotice juče je digao na noge celu Srbiju. Srećom, kasno popodne stigla je lepa vest - devojčica, koja je sa dečkom kasno uveče izašla iz kuće, videla je da se za njom traga, pa se sama javila u policiju, zdrava i nepovređena.

Majka Danijela zahvaljuje se medijima što su pisali o nestanku njene ćerke i prekinuli agoniju koja se roditeljima u ovakvim situacijama čini kao da nema kraja.

- Anđela je dobro. Nepromišljenost i "zaljubljenost" su je dovele u ovu situaciju. Nama je ova medijska izloženost pomogla jako, jer čim je videla da je traže preko novina i društvenih mreža, odlučila je da se javi policiji. Tako da se moja odluka da to pustim u javnost završila dobro za sve nas - priča Danijela za Telegraf.rs.

Anđela

Cela zemlja tražila je Anđelu, Foto: Nestalisrbija

Četrnaestogodišnja Anđela, dodaje njena mama, zna da nije dobro postupila.

- Ona je svesna da je pogrešila, ali ćemo mi to korak po korak da rešavamo. Fondacija Tijane Jurić je nešto što bi svakako svima preporučila u ovakvim i sličnim situacijama - napominje Danijela.

Podsetimo, Anđela (14) je nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije.

Fondacija Tijana Jurić prva je objavila vest o nestanku, a potom je prenela i većina medija.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(M. L.)

Komentari

  • az

    Za ovakve slučajeve kad se utvrdi da je nestanak bio bekstvo, trebalo bi uvesti meru društveno koristan rad i za begunce i za roditelje. Da oduže nepotrebno pokretanje istrage.

  • Jms

    Alo ljudi budite prijatelji sa svojom decom.Ne treba ih tuci i braniti im sve.Sta je s vama.Ako hoćete nekog da sisate,vratite se u svoju planinu i sisajte ovce tamo.

  • Pravnica

    Mislim da tema i priča o vantelesnoh oplodnji nije na mestu.Treba poštovati prava pacijentkinja na privatnost i tajnost podataka i ukoliko neko iznosi statističke podatke o razlozima neplodnosti,da zna i da je iz te branše molim ga da se potpiše sa punim imenom i prezimenom i neka navede izvor podataka i ko mu je dao ovlašćenja da ista iznosi!Mislim da paušalne procene nisu na mestu i apsolutno da tema nema veze sa gore navedenim člankom.Poštujte privatnost!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima