• 4

Pogrebnik Drnda pravi jubilarnu Grobarijadu: Torta u obliku sanduka, kočija i "mečka" za pokojnike

I unutrašnjost restorana biće dekorisana u skladu sa proslavom

  • 4

Radiša Mihajlović Drnda iz Požarevca, vlasnik pogrebnog preduzeća "Drnda", 2. novembra organizuje jubilarnu, desetu "Grobarijadu", u restoranu "Vitez".

Ovo je treća „Grobarijada“ koja se održava u Požarevcu. Kako nam je rekao Mihajlović, ovom proslavom on će obeležiti 25 godina rada svoje firme i svoj odlazak u zasluženu penziju.

- Očekujem preko 250 gostiju iz Srbije i svih republika bivše Jugoslavije, sem Slovenije, kao i kolege iz Rumunije, Bugarske i Italije. Očekujem i brojne medije, jer i njima šaljemo pozivnice, između ostalih - rekao je Mihajlović.

Ispred restorana "Vitez" biće postavljena kočija, ali i moderni „mercedes“, da se vidi kako su se nekad prevozili pokojnici, a kako se to danas čini. Unutrašnjost restorana biće dekorisana u skladu sa proslavom, a biće i torta u obliku mrtvačkog sanduka.

Prošla „Grobarijada“ održana je pre pet godina i tada su u restoranu „Kum“, iznad čijeg ulaza je pisalo „Dobro nam došli, Topalovići“, bile poslužene dve torte – jedna u obliku krsta, a druga kao pogrebni sanduk, koju je domaćin probio glogovim kocem.

Video: Sahranjivali ga 14 puta i on se uvek vraćao

(Telegraf.rs/tpknews.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima