• 2

"Deca su najveće bogatstvo": Karić sa pratiocima podelio fotografiju iz Dubaija

Tim Srbije iz "Kreativnog pera" predstavio je Srbiju na ovogodišnjoj Međunarodnoj olimpijadi u robotici koja se održava u Dubaiju

  • 2

Bogoljub Karić je sa svojim pratiocima na Fejsbuku podelio fotografiju iz Dubaija, na kojoj su deca iz Srbije, koja učestvuju na Mađunarodnoj olimpijadi iz robotike, koja se održava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Ovo su đaci iz naše vaspitno obrazovne ustanove "Kreativno pero" koje su osnovale naše Ana i Gorica Nedeljković, deca naše sestre Olivere. Pored gimnazije, osnovne škole, postoji i vrtić. Ideja je od samog starta bila da deca mogu da steknu i u Srbiji, obrazovanje koje imaju svi svetski obrazovni instituti za decu i tinejdžere - napisao je Karić.

Obišli ceo svet

Tim Srbije iz "Kreativnog pera" predstavio je našu zemlju na ovogodišnjem Međunarodnoj olimpijadi u robotici koja se održava u Dubaiju (UAE). Srpski tim je u proteklim godinama obišao ceo svet. Kako Ameriku, tako Evropu, Aziju, a ove godine bogami i Bliski Istok, navodi Bogoljub Karić.

- U timu Srbije je i naša unuka Sara kojoj želimo svu sreću u daljem uspehu ka svom cilju u obrazovanju i nauci novih tehnologija.

Naši đaci su ne samo učesnici na mnogim međunarodnim takmičenjima, već su i nosioci medalja u zemljama Bliskog Istoka, Evrope, Amerike i Azije, piše Karić.

Najveće bogatstvo

- Svaki put kada vidim ove vaše slike iznova se oduševim - kolika je ovo sreća kada je porodica puna dece jedan drugom do ramena! I za roditelje i za decu! Stvarno je to najveće bogatstvo!

- Tako da roditelji, navikavajte svoju decu da imaju disciplinu da uče i budu odgovorni, jer sutra mogu da postanu neko kome će narod da se divi i gleda ih kao svoje idole - navodi Karić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mihailović

    Bravo Karići, uvek ste bili napredni, ispred drugih...

  • Miloš

    Ana je kao uvek prelepa!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima