Imam televizor, a nemam sliku, pa gledam u plafon: "Za sve krivim komšiju"

Kako kaže, zbog komšijinog ometača signala nema ni sliku ni ton

  • 6
Televizor, signal, ometač Foto: RINA

Oduvek se znalo da muž pomera antenu, a žena govori kakva je slika, međutim u televizijski program jednog Pribojca izgleda da se umešao i komšiluk.

Naime, Vlastimir Damljanović tvrdi da mu je komšija ugradio ometač signala i da zbog toga ne može da "uhvati" nijedan program. Na njegovom TV ekranu umesto rijalitija i dnevnika, ne može se uhvatiti ni slika ni ton, pa je prinuđen da gleda u plafon.

- Svu tehniku sam kupio novu, al uzalud. Signala nema pa nema i ja umesto da gledam televizor kod sebe kući, idem po komšiluku ili gledam u plafon - kaže Vlastimir.

On je komšiju na kog sumnja da mu remeti televizijski program čak i prijavio nadležnim organima.

- Suludo je da u vreme kad u svakoj kući ima po nekoliko televizora, ja ne mogu da gladam čak ni jedan jedini, koji sam pošteno kupio. Radnici iz Emisionih tehnika i veza su došli na lice mesta i utvrdile da je sve u redu, tako da jedini uzrok za to što ja nemam signal može biti ometač, iskreno se nadam da će u ovom mom slučaju reagovati policija za tehnološki kriminal - priča Vlastimir.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA