• 6

Časlav (24) je nestao pre 2 dana i poslao uznemirujuću poruku: "Čuvajte mi brata i oca, to je sve"

Nezvanično, Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku

  • 6

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva nestao je u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, kada je kolima otišao od svoje kuće, i od tada se ne javlja. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

- Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaveštene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen - potvrđeno je u PU Smederevo.

Nezvanično, Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku. Odvezao se u automobilu "ford fokus", ali se nije vratio kući, kada se porodica uznemirila i prijavila nestanak.

- Poslao mi je samo poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca, to je sve što mogu da kažem - navodi mladić koji se predstavio kao Miljan, čiji je kontakt podeljen uz sliku nestalog Časlava na društvenim mrežama, uz apel za pomoć i informaciju o tome gde se nalazi.

- Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ "Dimitrije Davidović", pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu - navodi ovaj mladić.

Kako saznajemo, Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u neko mesto u Banatu.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/ Informer)

Komentari

  • @ Kiki

    Mladost bi trebalo da bude najlepši deo života Sve dok ga debili ne upropaste. Eeee kolko su oni mladosti upropastili??? Želim da se živ i zdrav javi svojima

  • Zoka

    Ne verujem da je on napisao poruku. Sigurno je otet. Ko to otima nasu decu treba se zapitati i zasto? Apel nadleznima,ozbiljna je situacija i treba se ozbiljno pozabaviti njome

  • Cica S

    Zao mi je ovih mladih ljudi, koji ih ocaj tera da nestanu, da nesto lose urade i naude sebi i porodici.Mladost bi trebala biti najlepsi deo zivota, a mnogima je najtezi, nazalost.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima