Slavica objavila prvu fotografiju po povratku svoje otete dece u Beograd. Osmeh govori sve

Slavica Burmazović ponovo je, posle 4 godine, na okupu sa svojom decom

Slavica Burmazović sa decom

Foto: Facebook/Slavica Burmazovic

Slavica Burmazović pre dva dana ponovo je mogla da zagrli svoje troje dece koja su joj oteta pre 4 godine. U trenucima kada se susrela sa njima, za sebe je rekla da je "najsrećnija mama na svetu", a danas je po prvi put, posle više godina, na svom Fejsbuk nalogu objavila fotografiju sa svoje dve ćerke i sinom.

Burmazovićeva je fotografisana sa ogromnim osmehom koji potvrđuje neizmernu sreću. I dve sestre, tinejdžerke Esma i Ajša, podjednako su nasmejane i srećne u društvu svoje majke Slavice i brata Tarika.

- Želim ti da se uvek tako smeješ i da budete srećni - jedan je od komentara ispod ove fotografije.

- Rasplakala si me, divna ženo! Vaši osmesi govore više od svake reči! - pisali su Slavičini prijatelji na Fejsbuku.

Slavica i njena deca su se videli i sa voditeljkom Tatjanom Vojtehovski, u čijoj je emisiji "Život priča", Slavica Burmazović gostovala. Voditeljka je objavila zajedničku fotografiju:

Podsetimo, Slavica je svoju decu poslednji put videla pre 3 godine, a od nje ih je 2015. godine, bez pristanka i dozvole, odveo njen bivši suprug, Turčin Ejup Judžup. Iako je sud u Tuskoj pre 3 godine doneo odluku da deca budu vraćena majci, ona su sve do utorka bila kod oca.

Video: Slavica Burmazović: Ja sam najsrećnija mama na svetu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Devojke citajte

    Devojke citajte ovo,prelistajte arhivu o ovom dogadjaju,pa razmislite malo... majka i otac su mi uvek govorili,PRIJATELJA MOZES IMATI SVIH VERA,BOJA KOZE NIJE BITNA,ALI BRAK SAMO SA SRBINOM...hvala mojim RODITELJIMA NA TOME,i ja mojoj deci isto govorim,valjda ce im nesto uci u glavu ako Bog da! Slavici svakako zelim mnogo srece sa decom! Majka je majka!

  • tanja

    Ako ste ikad bili u Turskoj mogli ste da primetite da niko ne nosi marame. Marame nose Kurdi i stanovnistvo po ruralnim sredinama. Uostalom imate turske serije pa mozete videti da marame nisu zastupljene.

  • Bisenija

    Ženi i deci dati maksimalnu zaštitu. Oca dece na granici uhapsiti za kidnapovanje!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima