≫ 

Bogoljub Karić dirnuo pratioce novim snimkom: "U životu ćete pamtiti samo trenutke s najmilijima"

Maleni Petar i njegove plave lokne privukle su sve poglede

  • 2
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić podelio je na društvenim mrežama snimak na kome, zajedno sa svojim unukom Petrom, sprema doručak za čitavu porodicu. Dečak je, sudeći po snimku, insistirao da baš on ispriži kajganu, dok mu je deda pomagao u tom kulinarskom poduhvatu, držeći pritom dete na sigurnoj distanci od ringle.

Poruka koju je Karić tom prilikom poslao dirnula je njegove pratioce.

- Dragi moji, kad god imamo slobodnog vremena zajedno smo sa svojim unucima, njihova baka i ja koristimo priliku da zajedno spremamo i doručak, da što više stvari nauče od nas, iako su današnja deca prepametna. Sve znaju, čim se rode, već imaju završen fakultet. Našem Petru su u goste došli baka i deka iz Vranja, Sunčica i Moša, i odmah žele da im spremamo doručak, ali naravno Petar želi da on izlupa i isprži sva jaja koja su u paketu, a mi mu pomažemo u tome.

Zato mi koristimo svaki trenutak da prošetamo, odemo do crkve, do igrališta, nekad na pecanje, do kompanije i nadamo se da i vi svoje slobodno vreme provodite sa svojim najmilijima jer samo ćete to u životu pamtiti i rečenice "Jel se sećate kad smo zajedno..."? Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je on.

Njegovim pratiocima svidela se ova poruka.

- Uživajte sa svojim unucima još mnogo, mnogo godina u dobrom zdravlju i raspoloženju, milina mi je pratiti Vaše objave - poručili su mu oni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. oktobar 2019 | 20:45

    Kakav deda takav unuk😉ja vragolan i moj deda,kud da krenemo ceo svet nas gleda🎶🎶🎶,lici na dedu

  • E

    31. oktobar 2019 | 23:51

    Ljydino,care,velicino!!!!!!!! Crknite ljubomorni i zlobni!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA