• 2

Letonac došao u Srbiju i rekao da se bavi trgovinom kriptovaluta, a u čarape nagurao 10.000 evra

U koverti u torbici imao je još 7.100 evra

  • 2

Carinici su danas, na prelazu Horgoš, sprečili pokušaj 44-godišnjeg državljanina Letonije da preko granice prokrijumčari više od 27.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je pomenuti putnik automobilom "micubiši grandis" letonskih registarskih oznaka stigao na red za kontrolu na ulazu u zemlju.

Prilikom susreta sa carinicima rekao je da iz Rige putuje ka Bugarskoj i da kod sebe ima samo lični prtljag i oko 500 evra.

Međutim, prilikom detaljne kontrole jakne koju je imao na sebi, u džepovima su pronađene dve čarape sa po 10.000 evra, a potom je i u koverti koja se nalazila u torbici na suvozačkom sedištu pronađeno još 7.100 evra.

Putniku, koji je rekao da se bavi trgovinom kriptovalutama, vraćen je dozvoljeni iznos od 10.000 evra koje je bez potvrde moguće preneti preko granice, dok je ostatak zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mrcke

    Ja sam cuo kao drvoredi u nukleusu vremena, imaju isti ritam...kao kada se sundjer susi😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉.

  • nikolas

    SVET IMA DOKAZE U INDIJI DA SU NEKI GRADOVI UNISTENI NUKLEARNOM EKSPLOZIJOM STO POTVRDJUJE DA SU SE NA PLANETI ZEMLJI SMENJIVALE CIVILIZACIJE I DA JE BILO I DANASNJIH BOLESTI!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima