• 3

Lep gest Bogoljuba Karića: Spomenuo je sve žene u porodici, a posebno se zahvalio jednoj od snaha

"Toliko rađanja, podizanja dece, unučadi, spremanja svih događaja i svakodnevnih ručkova i veselja, uređivanja kuća i svega ostalog. Nama neka Bog oprosti sve ako smo vas nekada povredili, a jesmo sigurno"

  • 3

Srpski privrednik Bogoljub Karić posvetio je sa svojom suprugom jedan divan fejsbuk post ženskom članu porodice, svojoj snahi Marijani, ali nije zaboravio da pobroji ni sve zasluge drugih žena u porodici Karić, koje su doprinele sreći i uspehu...

- Draga naša Marijana, naša dobra snajka, sestra i ćerka ne samo svojih roditelja već i našeg Janićija i mati Angeline. Došla si kao mlada devojčica sa Zoranom i zaista si ceo svoj život posvetila porodici Karić, tvojoj i našoj što i nije bilo lako ni tebi, a ni drugim snajkama. Iskrena tvoja ljubav, poštovanje, odnos prema svima nama nema cenu. Ja sam ponosan i srećan do neba što si naša. Ostala si verna, svu svoju vrednost si uložila sa najvećom ljubavlju u naš život. Zaista Marijana retke su takve žene. Mi smo imali sreću sa tobom, Hafom, Slavicom, mojom, našom Marom, a o našoj sestri Veri ne moram ni da pričam. Ceo život u velikoj porodici nije nikada bilo lako, a vi ste sve to izdržale. Bilo je nepravdi prema vama... Vi ste kao svetice mudro ćutale, prelazile preko naše nervoze poslovne i uvek nas podržavale. Ja te volim i obožavam, neka ti Bog kome se molimo i koga volimo podari zdravlje i svu sreću ovog sveta, ja te molim da gledaš pravo i visoko, samo smo mi ti koji treba da klečimo pred vama i ljubimo svaku vašu stopu - napisao je Bogoljub Karić.

- Toliko rađanja, podizanja dece, unučadi, spremanja svih događaja i svakodnevnih ručkova i veselja, uređivanja kuća i svega ostalog. Nama neka Bog oprosti sve ako smo vas nekada povredili, a jesmo sigurno. Tebi Marijana i vama neka Bog da radost i sreću, da vam svako jutro bude obasjano sa srećom i suncem. Imaš predivnu decu, unučadi punu kuću, raduj se i sve što pomisliš i poželiš za sebe ili sve vas, mi smo tu da to uradimo i ispunimo. Na mnogaja ljeta... Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - dodao je Karić, uz fotografiju koja se dopala mnogima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • RCINUS

    Neka ti bog da sreće dobro tebi i tvojoj porodici kao što si činio dobro srbiji

  • Miloš

    Ovaj bi sve uradio samo da se pojavi u nekim novinama. To je naučio od jelene karleuše.

  • JS

    Lepo receno. Da li je to neko javno uradio nekada?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima