≫ 

Auto već za 500 evra, druga ruka, od sigurnog vlasnika: MUP oglasio prodaju 73 rashodovana vozila

Svi zainteresovani bi trebalo da pošalju svoje pismene ponude na adresu MUP- a do 6. decembra

  • 7

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo je prodaju 73 rashodovana vozila, tu se mogu naći i lade nive, ali i audi, a početne cene kreću se od 500 pa do 14.000 evra.

Prodaja će biti izvršena po specifičnoj licitaciji, naime, svi zainteresovani bi trebalo da pošalju svoje pismene ponude na adresu MUP- a, do 6. decembra, kada će biti održano javno otvaranje pošiljki.

Prvi i osnovi kriterijum za odabir novih vlasnika automobila jeste visina ponuđene kupoprodajne cene. Dakle, onaj ko ponudi najviše novca za svako pojedinačno vozilo, što morati biti više od početne cene, moći će da uzme ključeve od auta.

U okviru javnog oglasa koji je objavljen na sajtu Ministarstva, nalazi se tabela sa spiskom svih 73 vozila, i neophodnim informacijama o o tipu vozilu, kao i godini proizvodnje i početnoj ceni.

Počnimo od onog koji će verovatno većina želeti, najluksuzniji i najmlađi auto koji se trenutno nalazi u ponudi, "audi" A6, starosti tek sedam godina, čija je početna 1, 6 miliona dinara, što je približno 14.000 evra.

Sledeći koji se po visini cene izdavaja odmah iza "audija" A6, jeste čuveni BMW, po starosti je navršio punoletstvo, a ukoliko želite da ga posedujete to će vas koštati bar 877. 197 dinara, iliti približno 7. 500 evra.

Džip iz 1975. godine

Ako ste rešili da se častite većim brojem automobila, cenu koju nudite morate navesti za svako vozilo pojedinačno, isključivo izraženu u dinarima, a ukoliko je navedete opisno neće biti razmatrana.

Zanimljivo je da najstarije ponuđeno vozilo je "UAZ 469" iz 1975. godine, i za njega ćete morati da izdvojite minimum 62. 673 dinara (530 evra).

U ponudi je i "lada niva" proizvedena 2002. godine, koja se na ovom spisku nalazi sa najmanjom početnom cenom od 58,697 dinara (497 evra).

Pravo da učestvuju u licitaciji imaju sva fizička i pravna lica koja uredno i potpuno popune svoje pismene ponude i blagovremeno ih pošalju Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U oviru oglasa, navodi se da se "vozila prodaju pojedinačno u postojećem 'viđenom stanju', bez prava kupca na naknadne reklamacije".

Automobili koji su na prodaju nalaze se u policijskim prostorijama širom Srbije, od prestonice, preko Kikinde, Sombora, Novog Sada, Valjeva, Zaječara, Vranja, Preševa...

Zainteresovani mogu dobiti sve bliže informacije o vozilima, kao i zakazati termin razgledanja putem brojeva telefona zaposlenih u MUP-u, koji su navedeni u oglasu.

Nakon obavljene licitacije, novi vlasnici policijskih automobila snosiće troškove transporta, kao i druge troškove koji proisteknu iz realizacije ugovora.

Video: Zapaljeni autobus krstario ulicama ruskog grada Orela

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 72

    7. novembar 2019 | 08:22

    Kupite,pa posle ne mozete da ga vozite,jer ce uskoro zabrana za euro 3 i euro 4 motore.Ha,ha....

  • PRINCIPijalan

    7. novembar 2019 | 07:18

    Nije za gradjane. Zna se ko to sme da kupi.

  • Kroka

    7. novembar 2019 | 03:04

    Ovi skuplji nego auto-placevi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA