≫ 

"Slikaj je golu i pošalji": Pedofil prevario majku iz Mladenovca. Lažno joj nudio pomoć, ona nasela

Do detalja se raspitivao za devojčicu

  • 29

Internetom se širi prepiska jedne majke iz Mladenovca sa pedofilom kao upozorenje roditeljima. Pod lažnim imenom Tina ponudio je pomoć u odevanju, a za uzvrat tražio intimne pojedinosti iz života četvoročlane porodice, i još gore - fotografiju golog deteta.

Kako se iz prepiske saznaje, reč je o majci troje dece - devetogodišnjeg dečaka, petogodišnje devojčice i jednogodišnje bebe. Na nediskretno postavljena pitanja, majka otkriva da je razvedena, da ju je muž ostavio dok je bila u drugom stanju, da sa mukom odgaja decu, među kojima je i jedno bolesno. Ona otkriva da devojčica boluje od tumora, da ima poteškoća u govoru, a predator joj čak i za to nudi pomoć.

Prvi put kada se "lampica" nesrećne majke nije upalila, bilo je na samom početku razgovora. "Tina" otvoreno piše da ima garderobu za devojčice, brojne "suknjice do gaćica". Potom pita da li petogodišnjakinja takve modele nosi, a majka i dalje naivno odgovara da se dete raduje novoj odeći za vrtić.

Prepiska Foto: Facebook

Ne povlači se ni na navode majke da dete ima tumor.

- Slikaj je golu sutra, pa mi šalji slike. Daću ti savete kako da joj poboljšaš govor - piše lažna dobročiniteljka, kako kaže iz Nemačke.

Prevrtljivac, čiji je čin naišao samo na osudu korisnika društvenih mreža, od ideje za skidanjem do gola nije odustao do kraja prepiske sa majkom koja je tražila pomoć. On otvoreno ispituje odakle je majka, živi li sama, traži broj telefona i preporučuje Nikolu, navodnog rođaka iz Srbije koji bi posredovao u razmeni garderobe.

Prepiska Foto: Facebook

Pretpostavlja se da je majka prekinula komunikaciju kada je nelagoda nadvladala potrebu. Nelagoda koju osećaju zabrinuti građani nije prošla, zbog čega apeluju da se deca i ranjivi roditelji zaštite od ovakvih nasrtaja i zloupotrebe.

Prepiska Foto: Facebook

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bby

    7. novembar 2019 | 22:42

    A na kom mentalnom nivou je tek ova MAJKA???!

  • xxx

    8. novembar 2019 | 10:06

    Koliko majka mora da bude ogranicena i glupa da posalje sliku nekome ko eksplicitno kaze: Slikaj je golu i posalji, kakva god da je prethodna prica bila ...??????!

  • Spawn

    7. novembar 2019 | 22:44

    Jadna zena, a ovog treba spaliti, pa kakvih bre ima, sta se ovo desava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA