• 29

"Slikaj je golu i pošalji": Pedofil prevario majku iz Mladenovca. Lažno joj nudio pomoć, ona nasela

Do detalja se raspitivao za devojčicu

  • 29

Internetom se širi prepiska jedne majke iz Mladenovca sa pedofilom kao upozorenje roditeljima. Pod lažnim imenom Tina ponudio je pomoć u odevanju, a za uzvrat tražio intimne pojedinosti iz života četvoročlane porodice, i još gore - fotografiju golog deteta.

Kako se iz prepiske saznaje, reč je o majci troje dece - devetogodišnjeg dečaka, petogodišnje devojčice i jednogodišnje bebe. Na nediskretno postavljena pitanja, majka otkriva da je razvedena, da ju je muž ostavio dok je bila u drugom stanju, da sa mukom odgaja decu, među kojima je i jedno bolesno. Ona otkriva da devojčica boluje od tumora, da ima poteškoća u govoru, a predator joj čak i za to nudi pomoć.

Prvi put kada se "lampica" nesrećne majke nije upalila, bilo je na samom početku razgovora. "Tina" otvoreno piše da ima garderobu za devojčice, brojne "suknjice do gaćica". Potom pita da li petogodišnjakinja takve modele nosi, a majka i dalje naivno odgovara da se dete raduje novoj odeći za vrtić.

Prepiska

Foto: Facebook

Ne povlači se ni na navode majke da dete ima tumor.

- Slikaj je golu sutra, pa mi šalji slike. Daću ti savete kako da joj poboljšaš govor - piše lažna dobročiniteljka, kako kaže iz Nemačke.

Prevrtljivac, čiji je čin naišao samo na osudu korisnika društvenih mreža, od ideje za skidanjem do gola nije odustao do kraja prepiske sa majkom koja je tražila pomoć. On otvoreno ispituje odakle je majka, živi li sama, traži broj telefona i preporučuje Nikolu, navodnog rođaka iz Srbije koji bi posredovao u razmeni garderobe.

Prepiska

Foto: Facebook

Pretpostavlja se da je majka prekinula komunikaciju kada je nelagoda nadvladala potrebu. Nelagoda koju osećaju zabrinuti građani nije prošla, zbog čega apeluju da se deca i ranjivi roditelji zaštite od ovakvih nasrtaja i zloupotrebe.

Prepiska

Foto: Facebook

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(B. P.)

Komentari

  • Neda

    E šta neće sve uraditi za pare napaćena majka

  • xxx

    Koliko majka mora da bude ogranicena i glupa da posalje sliku nekome ko eksplicitno kaze: Slikaj je golu i posalji, kakva god da je prethodna prica bila ...??????!

  • majalena

    Isto tako mislim, da ovako ogranicenim ljudima treba oduzeti djecu.U velikoj su opasnosti pored ovakvog roditelja.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima