≫ 

Sutra nagla promena vremena: Posle današnje kiše i hladnoće, očekuju nas košava i - otopljenje

Jutarnja temperatura od 8 do 12, najviša dnevna od 14 do 19 stepeni

  • 4

Danas nas, kako meteorolozi prognoziraju, očekuje pretežno oblačno vreme, malo hladnije, ujutru i pre podne mestimično sa slabom kišom. Iako se od sredine dana očekuje suvo vreme uz delimično razvedravanje, RHMZ najavljuje da će slabe kiše biti u naredna tri sata (do oko 15.30 sati) u severnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji.

Vetar će tokom dana biti slab i umeren, prepodne severni i severozapadni, poslepodne i uveče u skretanju na jugoistočni pravac.

Prama aktuelnim podacima, oblačno vreme je u skoro celoj zemlji, a tamo gde nema oblaka pojavljuju se magla i sumaglica.

Najtopliji su Veliko Gradište, Kruševac i Ćuprija sa čak 17 stepeni. U Nišu je 16 stepeni. Najtoplije je u Šumadiji, dok je na severu Srbije izmereno od 8, koliko je u Novom Sadu, do 11 u Beogradu.

Najviša dnevna temperatura u Srbiji kretaće se od 14 do 19 stepeni.

Vreme

Printskrin: RHMZ

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno, malo hladnije, ujutru i pre podne povremeno sa slabom kišom.

Od sredine dana biće suvo uz delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, posle podne i uveče u skretanju na jugoistočni pravac.

Jutarnja temperatura iznosiće oko 12, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prognoza za naredne dane

 

U Srbiji suta, tokom vikenda i u ponedeljak biće veoma toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, samo se u noći između nedelje i ponedeljka i u ponedeljak ujutro očekuje prolazno naoblačenje sa kišom.

Sutra će jugoistočni vetar biti u pojačanju, pa će tokom vikenda i u ponedeljak duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama i sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura biće od 15 do 21, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 11 do 15 stepeni.

U Beogradu narednih dana suvo i veoma toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima, samo se u ponedeljak ujutro očekuje prolazno naoblačenje sa kišom. U petak jugoistočni vetar u pojačanju, pa se tokom vikenda očekuje jaka košava. Maksimalna temperatura narednih dana i do 20.

Video: Najveća sreća za jednog psa je brdo lišća

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    14. novembar 2019 | 16:12

    Pa zar vi juce ne najavljivaste razvedravanje i toplije a danas u odnosu na juce pravi zimski dan ? Mani te se vise prognoza kad niste u stanju da date prognozu za naredna 24 h.

  • BG 2

    14. novembar 2019 | 19:02

    Kad li dolazi tako dugo očekivani sneg,da nas obraduje i nas starije a posebno mlade,biće mnogo lepši Beograd pod snegog a lati na vodi.

  • Žorž Vea011

    14. novembar 2019 | 18:36

    A kad je uopste zahladnelo ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA