• 15

Nestala devojčica (13) iz sela kod Apatina: Poslednji put viđena na biciklu kako ide u susedno mesto

Devojčica je nosila kožnu jaknu i maskirne (vojne) helanke, imala je slušalice u ušima

  • 15

Marija Cerovski (13) iz Čonoplje nestala je juče u ovom mestu. Nestanak ćerke objavila je njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk.

Marija je poslednji put viđena kako vozi bicikl u pravcu Kljajićeva. Devojčica je nosila kožnu jaknu i maskirne (vojne) helanke, prenose "Nove apatinske novine".

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, Marija je, sa mlađom sestrom Majom, koja ide u treći razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, Marija je ostala ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na bicikl i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno četiri kilometra od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja ju je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima - rekao je Zoran, Marijin otac.

U domu Cerovskih je vanredno stanje bilo je celo popodne. Dobili su razne informacije, izmeđuostalog i da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom.

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama - dodao je Zoran.

Dodaje da su, kad su pregledali njene stvari, videli za u rancu nije ponela knjige za školu, već garderobu, što govori da je planirala odlazak...

- Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da ju je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka" u Boku (selo kod Zrenjanina). Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći - priča Marijin tata.

On je dodao i da su, nakon javljanja ovog čoveka iz Zrenjanina ušli na njen instagram i videli fotografiju njihove ćerke i tog, navodnog momka, uokvirenu u srce, što ih upućuje na trag gde bi mogla da bude njihova ćerka.

Za nestanak su saznali nešto oko podneva, kada ga je, kako kaže, pozvao direktor škole i obavestio da Marija nije došla na časove, a da je spremačica videla na biciklu, na izlazu iz sela.

Porodica Cerovski strahuje za svoje dete, ali se i nadaju da će je policija uskoro pronaći. Takođe mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, da im odmah jave.

Mole se svi građani da ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku Marije da to prijave policiji ili porodici na sledeći broj telefona: 0645045691.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Nove apatinske novine)

Komentari

  • Rastko

    Neki roditelji se i dan danas pitaju kako su uopste izveli decu na put a ne shvataju da su se pored njih takvih deca sama izvela i sto dalje i u tri lepe iz svoje kuce .

  • Rastko

    Sto u komentarima ima roditeljskih saveta da covek povraca na svako slovo koje procita.

  • Mane

    Suludo je davati deci prostor da izlaze jos da otvore fb i instagram. Kontrole mora biti fokus u 13 godina mora biti treniranje i ucenje kad napuni 18 onda moze da radi sta hoce.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima