• 6

Petao bez očiju vezan za kapiju, meštani misle da je vlaška magija: Jeziva scena u braničevskom selu

Kako je Braničevski okrug, navodno, poznat po vlaškoj magiji i vradžbinama, mnogi su pomislili da je to neki od izopačenih rituala za koji se koriste delovi tela mrtvih životnja

  • 6

Stanovnici sela Kobilje u opštini Malo Crniće u četvrtak ujutru zatekli su neprijatnu scenu na jednoj od kapija meštana.

Naime, ubijeni petao kome su bile izvađene oči, bio je vezan za vrata jednog dvorišta, a selom se odmah proneo glas da to neko možda vrača. 

Kako je Braničevski okrug, navodno, poznat po Vlaškoj magiji i vradžbinama, mnogi su pomislili da je to neki od izopačenih rituala za koji se koriste delovi tela mrtvih životnja.

Petao, Kobilja, Malo Crniće, vlaška magija

Foto: TPK News

Jedan od meštana je ispričao da je veče pre nego je scena zaprepastila sve stanovnike, prolazio pored sporne kuće, ali da ništa nije video. On je dodao i da možda cela situacija izgleda beznačajno, ali da nije prijatno kada se zna da takvi ljudi žive među njima.

- Mislim da je ovo samo glupa šala. U poslednje vreme ovuda se, naročito noću, šeta dosta pasa, što lutalica što vlasničkih, po neki put bi ovde noću nastao opšti haos od njihovog laveža. Rekao bih da su petla udavili psi, i ako je ovo zaista nečija neslana šala, tog bolesnika treba pod hitno pronaći i poslati na psihijatriju - kaže ovaj meštanin Kobilja.

(Telegraf.rs/Tpknews.com)

Komentari

  • Sima

    Ja sam na kapiji nasao mrtvu crnu ali potpuno crnu macku,umalo je nisam nagazio,znam ko to radi,ali nimalo prijatno da se tako nesto vidi.Neverujem u to jer su to gluposti al ima raznih bolesnika.

  • Dasa

    Ko god da je ovo uradio,vise je nego grozno...i treba pod hitno da ide kod specijaliste - psihijatra! Bice pravo cudo ostati normalan pored toliko nenormalnih stvari koje nas okruzuju...!

  • Pda

    Pu,pu,pu...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima