• 18

Pre 3 godine počelo je najstravičnije doba moga života. Tada je nestala moja kćerka Barbara Vitez

Otac Endre, napisao je status i podelio golgotu svoje porodice, uz reči da se nada da će one koji njega sada kažnjavaju, stići sudbina

  • 18

Barbara Vitez nestala je na današnji dan, 25. novembra 2016. godine, a njeni roditelji od tog dana prolaze svakodnevni pakao, u nadi da će svoju kćerku pronaći.

Otac Endre, napisao je status i podelio golgotu svoje porodice, uz reči da se nada da će one koji njega sada kažnjavaju, stići sudbina. Prenosimo vam njegove reči:

"Pre tri godine 25. novembra 2016. godine počelo je najstravičnije doba moga života. Na ovaj dan je nestala moja kćerka. Otada moji dani prolaze mračno, gorko i tužno. Kada me vide da se smeškam, ne znaju šta i kako se osećam. Muči me plač, srce mi se steže. Svaki minut, dan, nedelja, mesec i godina prolaze u bolu. Nadam se da svako ko sada mene ovako kažnjava, da će od sudbine dobiti isto što i ja! Neka i oni izgube sve svoje najmilije u životu! Znam da su ove teške reči .... ALI!!!! ISTINITE !!!!", napisao je Endre.

Barbara Vitez, Andre Vitez, Melinda Vitez

Slika na kojoj je navodno Barbara, stigla je iz Mađarske; Printskrin:Youtube/TV Prva/Exploziv

Da podsetimo, njenoj porodici se u istrazi samostalno priključio muškarac Bela A. iz Mađarske, kog je otac Endre išao da pronađe.

Muškarca koji im je slao fotografije na kojima je navodno devojčica, nisu zatekli kod kuće, ali Barbarin otac za "Telegraf" otkriva da mu se Bela ipak javio.

- Kada je čuo da smo bili kod njega, odmah se javio mojoj ženi. Bilo mu je žao što tada nismo mogli da se sretnemo - rekao je Endre za "Telegraf".

 Barbara Vitez

Barbarini otac i majka; Foto: Telegraf

Veo misterije oko njenog nestanka 

Mada se najverovatnijom smatra zvanična verzija po kojoj je Barbara Vitez pala sa ograde na mostu i utopila se u Tisi, roditelji su sigurni da je njihova kćerka i dalje živa.

Krajem novembra 2016. godine vraćala se sa rođendana i poručila majci da je čeka. Umesto 15-godišnjakinje na prozor je pokucala policija. Roditeljima su saopštili tragične vesti. A od tog momenta, policija, tvrde Andre Vitez i njegova supruga Melinda, više nije dolazila u njihov dom.

Priča o nestanku se nekoliko puta menjala, delom zahvaljujući očevicima nesreće. Nekad trojica, nekad četvorica dečaka, kako otac sam zbunjeno iznosi, menjali su izjave, bili na poligrafskom testiranju, kojem je prisustvovao i prevodilac, a zbog čega se, napominje privatni istražitelj, testiranje ne uzima za validno. Jednu od njihovih izjava o tome da je Barbara skočila sa merdevina u reku otac pobija pokazujući most.

Barbara Vitez, senta

Most sa kog je navodno Barbara skočila; Foto: Telegraf

- Ne može da skoči u vodu kada je ispod beton - naveo je on u emisiji "Eksploziv".

Međutim, ne postoji dovoljno dokaza ni da je živa, ni da nije. Reka je, kako se saznaje, od momenta nestanka pretraživana 43 dana i telo ne samo da nije pronađeno, već nije pronađen nijedan odevni predmet moguće utopljenice. Takođe, roditeljima je mesec dana od nemilog događaja stiglo pismo - anonimno i, tvrde u porodici Vitez, takođe neispitano. U njemu stoji da je Barbara drogirana, silovana i ubijena. Ipak, nadu da je "samo" oteta roditeljima daje i nekoliko fotografija, nedavno poslatih preko Fejsbuka.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(S. Čenad)

Komentari

  • Ruza

    Tesko roditeljima i njihovom srcu

  • M

    Sekao bi svedoke na sitne komade dok ne ispricaju sta mi se sa cerkom desilo, bez obzira na godine, nisu mladi da otmu, siluju, ubiju al su mladi da ih ispitaju kako god dok se istina ne sazna, o cemu se ovde radi, ne razumem ko koga ovde......

  • Cobi

    Evo ovog sto deli negativi lajk prvo njega za gusu i ispitati jer je verovatno umesan cim deli negativne lajkove ajdeee poolicijo trgni se breeee

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima