• 0

Donacija ugroženom domu zdravlja na Kosovu od prikupljenih naknada za rad voždovačkih odbornika

Na danas održanoj 25. sednici Skupštine opštine GO Voždovac odbornici su se, kao i prethodnih godina, jednoglasno odrekli pripadajućih naknada za rad na svečanoj sednici Skupštine koja će se održati na Dan opštine 13. decembra

  • 0

Kako je obrazložio predsednik Skupštine Aleksandar Mirković, ovog puta novčana sredstva biće prikupljena za pomoć jednog od nekolicine ugroženih domova zdravlja na Kosovu i Metohiji - Domu zdravlja „Obilić“ iz Prilužja, a u svrhu kupovine neophodnog kombi vozila.

Donacija ugroženom Domu zdravlja na Kosovu

Foto GO Voždovac

Na sednici je doneta Odluka o petom rebalansu budžeta GO Voždovac za 2019. godinu, koju je obrazložila Jelisavka Đurašinović, iz Odeljenja za finansije, privredu, društvene delatnosti i planiranje.

Odbornik Saveza za Voždovac Goran Luković predao je predloženi plan i projekat za izgradnju novog Kulturnog centra na Voždovcu koji bi sadržao pozorišnu i bioskopsku salu, kao i galerijski prostor. Predsednik Skupštine Aleksandar Mirković rekao je da je svaka inicijativa za razvoj kulture na Voždovcu dobrodošla i prihvaćena, jer je to u interesu svih Voždovčana.

Donacija ugroženom Domu zdravlja na Kosovu

Foto GO Voždovac

Pored ostalih odluka, odbornici su na Skupštini doneli Rešenje o imenovanju Jelene Gajić za v.d. direktora Ustanove kulture „Beli potok“, kao i Rešenje o izboru Saveta mesnih zajednica na teritoriji GO Voždovac.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima