• 67

Nestala devojka iz Surdulice poslala SMS roditeljima iz Nemačke: Napisala je i da se udala

Ona se SMS porukama javila roditeljima i rođacima koji sumnjaju u autentičnost tih poruka, jer kako kažu "to nije njen stil pisanja”

  • 67

Prema poslednjim informacijama, E. F. (17), čiji je nestanak policiji prijavljen juče, navodno je pobegla sa momkom u Nemačku.

Ona se SMS porukama javila roditeljima i rođacima koji sumnjaju u autentičnost tih poruka, jer kako kažu "to nije njen stil pisanja”.

Izvor je dao informacije koje su roditelji dobili od policije, da je E. F. juče sa još jednom osobom u 17.10 automobilom BMW prešla granični prelaz Horgoš prema Mađarskoj.

Prema istom izvoru, ona se navodno udala za mladića rodom iz Ćuprije, sa kojim je i bila u automobilu prilikom prelaska državne granice.

Da podsetimo, učenica druge godine Tehničke škole “Nikola Tesla”u Surdulici E. F. (17) nestala je juče oko 8 sati ujutru, kada krenula u školu i od tada joj se izgubio svaki trag.

Video: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs / Kurir)

Komentari

  • Cacak

    Prilikom izdavanja ličnog dokumenta, ( pasoša ili licne karte ) za starije maloletnike prisutna su oba roditelja, koja potpisuju odobrenje da im se dokument moze izdati i pre zvanicnog punoletstva, tako da novi biometriski pasosi su vec sami po sebi i ovlasćenja od strane oba roditelja.Znaci u ovom ili bilo kom slicnom slucaju prelazi drzavnu granicu bez problema i bez prisustva punoletnog lica.

  • BOSNA

    Mlado i naivno i zeljno boljeg zivota jer ga nema za sve u ex Yugi. Samo da dijete neuvale u prostituciju kao sto balkanci to rade vani. Jadni roditelji.

  • Dejan

    Vratice se za mesec dana, kad joj dosadi baja.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima