Kompanija Henkel humanitarnom Moment aukcijom pružila podršku fondaciji NORBS Plus

Kompanija Henkel Srbija u saradnji sa umetničkim centrom Beo Art House organizovala je nekoliko kreativnih radionica za polaznike umetničkog centra i svoje zaposlene

  • 1
Henkel humanitarna Moment aukcija Foto: Stefan Đurišić

Radovi izrađeni na ovim radionicama ponuđeni su na Moment humanitarnoj aukciji na kojoj je ukupno prikupljeno 300.000 dinara, a sva sredstva donirana su fondaciji NORBS Plus u cilju nabavke opreme koja je neophodna kako bi se osobama sa retkim bolestima u Srbiji olakšao svakodnevni život.

Tim povodom, Assistant Brand Manager u kompaniji Henkel, Kristina Vojvodić, istakla je - Veoma smo srećni i zahvalni na saradnji sa Beo Art House-om jer smo uspeli da prikupimo novčana sredstva i pružimo podršku fondaciji NORBS Plus. Drago nam je da smo u realizaciji ove ideje sarađivali sa posvećenim ljudima sa kojima delimo zajedničke vrednosti i na taj način uspeli da doprinesemo nabavci neophodne opreme i pošaljemo poruku podrške osobama sa retkim bolestima. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u aukciji -

Henkel humanitarna Moment aukcija Foto: Stefan Đurišić

NORBS+ je fondacija osnovana početkom 2018. godine od strane Nacionalne organizacije za retke bolesti Srbije koja ima za cilj da pruži podršku i pomoć obolelima od retkih bolesti, koji su veoma često zanemareni.

- Veoma smo srećni što su kompanija Henkel, a posebno član njene porodice brend Moment, prepoznali cilj i značaj Fondacije NORBS Plus, kao i našu nameru i važnost da se obolelima od retkih bolesti u Srbiji obezbede medicinsko-tehnička pomagala. Moment humanitarna aukcija je samo jedna od planiranih zajedničkih aktivnosti kompanije poznate po društvenoj odgovornosti i naše fondacije. Nadamo se da ćemo zajedno u budućnosti imati još više sličnih događaja ili oblika saradnje koji će podići svest o problemima sa kojima se oboleli i njihove porodice suočavaju, ali i  direktno uticati na poboljšanje kvaliteta njihovih života i svakodnevice - izjavio je Marko Radovanac, marketing menadžer u Fondaciji NORBS Plus.

Henkel humanitarna Moment aukcija Foto: Stefan Đurišić

Beo Art House je umetnički centar koji objedinjuje sve ljude kreativnog duha, a kojima umetnost predstavlja način života. Do saradnje sa brendom Moment došlo je na osnovu zajedničkih ciljeva koji podrazumevaju pružanje podrške mladim, entuzijastičnim ljudima koji žele da doprinesu svojoj zajednici. Radionice na kojima su učestvovali zaposleni kompanije Henkel, zajedno sa polaznicima Beo Art House-a i pravili radove koji su se prodavali na održanoj humanitranoj aukciji, bili su pod mentorstvom ovog umetničkog centra, što je rezultiralo velikim uspehom.

Henkel humanitarna Moment aukcija Foto: Stefan Đurišić

- Veoma nam je drago što je naš kreativni centar Beo Art House imao priliku da bude deo jednog ovakvog humanog događaja. Želeli bismo da zahvalimo na prilici za to kompaniji Henkel, koja je bila kako spona između nas i fondacije NORBS plus i koja je na taj način i nama omogućila da damo svoj doprinos i pomognemo osobama sa retkim bolestima - izjavila je Tijana Dobrić Gaćić, idejni tvorac Beo Art House hobi centra.

Održana Moment humanitarna aukcija, samo je jedan u nizu društveno odgovornih projekata kompanije Henkel, kojima se ukazuje na postojeće probleme u društvu i pruža pomoć onima koja je ona neophodna.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lala

    27. novembar 2019 | 16:55

    A to sto vam radnici rade pod ugovorom od mesec dana i preko agencije gde ih otpustate bez ikakvog razloga to niko ne pominje? Sramota jedna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA