• 7

Dečak napravio umrlicu psu Džekiju: "Hoće li otrovati i Srećka bez kog moj autistični sin ne može?"

Kako smo saznali iz umrlice, pas je uginuo u ponedeljak, 25. novembra tako što je u dvorište u kom je boravio neko bacio otrov

  • 7

Slučajevi trovanja i usmrćivanja pasa u Velikom Gradištu se nastavljaju. Jedan od pasa koji je tragično završio svoj život bio je i ljubimac dece. A dečak koji ga je voleo napravio mu je i umrlicu, koju je počeo sa "naš dragi i nikad prežaljeni" i završio sa spiskom ožalošćenih.

Kako smo saznali iz umrlice, pas je uginuo u ponedeljak, 25. novembra tako što je u dvorište u kom je boravio neko bacio otrov. Pas je imao sedam godina, a otrovali su ga "bezobrazni ljudi". Sahrana voljenog ljubimca održana je sutradan.

Jedna zabrinuta mama podelila je sa svojim prijateljima ovu vest, pitajući se da li je možda sledeći na redu Srećko, pas njenog sina koji boluje od autizma i bez koga dete, prema njenim rečima, više ne ume?

Ona se zapitala da li dete treba da provede školski veliki odmor praveći umrlicu za ljubimca i postavila pitanje da li dete treba da se suoči sa smrću na ovaj način?

umrlica, pas, Veliko Gradište

Foto: Facebook

Podsetimo, krajem oktobra usred dana upucan je jedan pas, nekada vlasnički, koji je završio na ulici. Psu se metak rasprsnuo u utrobi, pa mu nije bilo spasa.

Video: Svinjskim mesom truju pse po Lazarevcu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Rastko

    Mog niko od trovaca nije uspeo da otruje jer znaju kako bi prosli.

  • Marko cg primorje

    Psu nije mjesto na ulici ..psu je mjesto u dobro ogradjenom dvoristu obezbedjenom..i na povocu uz obaveznu korpu za vece pse postoji precizan zakon i pas ne smije uznemiravati svojim lavezom komsije u nocni satima uskracujuci san..i vjerujte nijedan al nijedan pas nece biti otrovan jednostavno je

  • Zenzo

    Ljudi, držite svoje pse pod nadzirom i ni jedan neće biti otrovan. Kako ima djece koja vole pse, tako ima i djece koja imaju fobije i strahove od pasa...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima