≫ 

Kiša se još nije predala: Iako smo na pragu decembra, mogući su pljuskovi i grmljavina

Minimalna temperatura od 6 do 12, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni

  • 0

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i malo svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom, a ponegde se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i malo svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 15 stepeni.

U Srbiji sutra oblačno i osetno hladnije sa kišom, u planinskim predelima iznad 800 metara sa susnežicom i snegom. Prepodne u Vojvodini, a poslepodne i uveče i u ostalim predelima Srbije razvedravanje.

Prolazno će duvati jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 7 na severu do 13 stepeni na jugu Srbije, tokom dana u padu.

U nedelju ujutro vedro, uz mraz, ponegde i uz maglu. Tokom dana sunčano, ali hladno, maksimalna temperatura od 4 do 8 stepeni. U toku večeri naoblačenje, a jugoistočni vetar u pojačanju.

U ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, uz pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 5 stepeni na severu do 11 na jugu Srbije, u Timočkoj Krajini oko 3 stepena. Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg, a vetar u skretanju na jak severozapadni.

U utorak razvedravanje, još tokom prepodneva na jugu i jugistoku sa kišom i snegom. Vetar u slabljenju.

U Beogradu u subotu oblačno i osetno hladnije sa kišom. Krajem dana razvedravanje. Prolazno će duvati jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 9 stepeni, tokom dana u padu.

U nedelju ujutro vedro, uz slab mraz, u delovima grada i uz maglu. Tokom dana sunčano, ali hladno, maksimalna temperatura do 6 stepeni. U toku večeri naoblačenje, a jugoistočni vetar u pojačanju.

U ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, uz pojačan jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 8 stepeni. Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg, a vetar u skretanju na jak severozapadni. U utorak razvedravanje.

Video: Spremite jakne i kišobrane, pred nama je hladan dan sa pljuskovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA