• 1

Nemojte se ustručavati pred strancima i stideti naše tradicije: Karić objavio video sa slave

Gost na porodičnoj slavi Karićevih zetova, Dejana i Gorana Lazarevića, na dan Svetog Arhanđela Mihajla, je bio jedan izuzetan čovek

  • 1

Bogoljub Karić je sa svojim pratiocima podelio trenutke sa proslave slave kojoj je prisustvovao i gost iz Japana. 

"Hteo sam sa vama da podelim još jedan divan primer iz života moje porodice i još jedan dokaz koji sam uvek zastupao, za to da su podele među ljudima na svetu, bilo zbog vere, zbog običaja ili jezika, veštačke i neprirodne, i da se ljudi dobre volje, bez obzira odakle su, uvek "nađu", razumeju, rade zajedno, druže pa i nađu način da se provesele i raduju zajedno!

Kako kaže ona istočnjačka mudrost da su senke na raznim zidovima možda različite, ali da je Sunce koje ih pravi uvek isto.

Naš gost na porodičnoj slavi naših zetova Dejana i Gorana Lazarevića, na dan Svetog Arhanđela Mihajla, je bio jedan izuzetan čovek.

Čovek sa druge strane planete, sa jednom drugačijom tradicijom, iz dalekog Japana, ali čovek poznat u celom svetu, jedan od najvećih imena u svetskoj arhitekturi današnjice - arhitekta Tezuka Takahara.

Čovek koji je, između ostalog, isprojektovao najbolji dečji vrtić na svetu, koji se nalazi u Tokiju i koji je od strane UNESKO-a, zvanično proglašen za najbolji na svetu.

Tezuka Takahare je profesor na Harvardu, Oksfordu, Jejlu, Karić Univerzitetu, njegova dela se izučavaju u svim svetskim arhitektonskim školama i univerzitetima."

Video: Bogoljub Karić: Na nama je samo da učestvujemo i da se veselimo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Srbin I PRAVOSLAVAC svugdje,preko cele planete.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima